January 15, 201213 yr Fight Club Se7en The Social NetworkThe GamePanic RoomAlien³ZodiacThe Curious Case of Benjamin Button
January 15, 201213 yr the game je isto dosta bulja, al glumi ona kara na koju se lozim. :( razocarao si me.
January 15, 201213 yr zato sto si bio malen. probaj ga sad gledati.jao jao, sve si sad odrastao, zreo i krut, pa triler (sto i nije ovaj film, btw) mora da ispuni visooooke kriterijume.
January 15, 201213 yr ma nije losa ideja, al ima tu nekoliko bezveznosti sto sjebu dojam.cak ako ih i ima, tu su na zadatku, da pojacaju utisak.
January 16, 201213 yr Ovaj: The Curious Case of Benjamin Button. Prestala da gledam u nekom trenutku, nisam mogla više. Mada njegovu The Girl with the Dragon Tattoo nisam gledala (i neću).
January 19, 201213 yr ne znam da li je najgori, ali meni se usa verzija ne gleda posle svedske Kritika: Muškarci koji mrze ženeno ono sto me je iznenadilo jeste gorenavedena pohvala "nova filmska verzija je u svakom pogledu bolja od prvobitne skandinavske", "David Fincher je uspeo da napravi pravo malo čudo"da li je uzeti za ozbiljno ili ne?
January 19, 201213 yr svedski rula!! :Hail:najbolja stvar u usa verziji je title sequence sa obradom Immigrant Song od Zeppelina!http://www.youtube.com/watch?v=tcp9Ysi75f0&feature=relatedfilm je ok, ali je meni svedski bolji Edited January 19, 201213 yr by kepa