gervasius twinkleminkleson Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Ja sam glasao za The Game, automacki, iako mi je Bendjamin ustvari daleko gori. Al mladost, zaletio se i sad nema nazad...Zodiac mi je najbolji njegov. Doduse, nisam gledao ni ovaj o fejsbuku, ni ovaj sa tetovazama ni Alien. Social Network cu vjerovatno i pogledati u nekom trenutku, ova druga dva me i ne zanimaju.
Lancia Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 bendzamin, naravno. milenijum bi mogla da upropasti samo gljiva sa learning disabilitijem, pa ne moze da bude najgori iako nisam gledao.tebi se svideo drajv, to ti je nesto nalik gljivicama -_- fincer uopste nema loseg filma. (ajd' nisam gledao ovaj zadnji). a zodiac je bombona.
Pokojni Ruxin Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Seven i Fight Club remek dela, Zodiac i Mreža baš-baš odlični filmovi, Bendzamin i The game mogu da prodju, skroz ok za odgledati, Alien i Panic room ispod Fincherovog standarda...Devojku očigledno nisam gledao, ali jedva čekam i ako me obično užasava prevodjenje filmova kojima apsolutno ništa ne fali ni u originalu. Ali tolika je moja ljubav prema Fincheru... -_-
Cane Vukic Prebranac Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 (edited) Гласах за Фејсбукtm, био ми је потпуно бесмислен. Додуше Драгон Татуtm нисам још погледао, просто се бојим да ће ми покварити сјајну књигу. Edited January 13, 2012 by Cane Vukic Prebranac
ultra plasticni Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 (edited) Gledo samo Bendzamina, Fajtklab i Zodijak. Bendzamin naravno.Mislim da mi Fincer kao reditelj nije ni u top 50 Edited January 13, 2012 by ultra plasticni
kobni zelaya Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Gledo samo Bendzamina, Fajtklab i Zodijak. Bendzamin naravno.Mislim da mi Fincer kao reditelj nije ni u top 50+ 100 = 150
garcia Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 jedini sam ovde ali meni se7en bio bezvezan film kad sam gledao.ko zna, možda bejah premlad, ali nešto mi se ne gleda jopet.
Eraserhead Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Benjamin, neverovatno negledljivo. Seven i Fight Club su remek dela i saljivdzija koji glasa za jedan od ta dva treba da dobije 10% automatski.
Calavera Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 (edited) Vidi, stvarno neko glasao za Fajt Klab... aj sad Zorge, objavi ko je to pa da mu/joj se smejemo! Edited January 13, 2012 by Calavera
Indy Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Mislim, ne znam koji mi je najgori, a nisam sve ni gledao, a Aliena 3 se ne sećam.Najbolji su mi ili Seven ili Social Network, a koji mi je najgori, stvarno ne znam.+1
ion Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Benjamin i Zodiac me uspavali, stoga su za mene najlošiji jer me nisu održali budnim.Panic room je malo ispod proseka ali prolazi, isto kao i alien 3-directors cut.Tattooed girl još nisam odgledao ali planiram, pošto original ne mogu.
Čutura Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 pošto original ne mogu.ide veceras oko 11 na rts1..
Frank Pembleton Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Social network..Nisam gledao tetoviranu devojku....Seven odlican, uzivao sam u bioskopu...
Molder Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Phljeh.... mrtva trka između Dragon Tattoo i Benjamin Button-a..... međutim, flip of the coin je odlučio da je ipak Benjamin Button veće njesra.... svi ostali su mi ok. Ali to je samo moje mišljenje...
salerokada Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 ide veceras oko 11 na rts1..U isto vreme bio i na RTS-u i na HRT-u!Ja sam pročitao knjigu koja mi nije ništa posebno i ne znam da li da gledam filmove. Možda originalni, ali Finčera definitivno neću.Zanimljivo da nisam gledao ni Zodiak jer sam prethodno odgledao film iz 2005. Kad se pojavila Finčerova verzija rekao sam "wtf? why?" i rešio da ne gledam.Ja glasao za devojku iako nisam gledao jer znam šta se dešava i da bi mi film bio sranje. Bez toga bih glasao za Fejsbuk jer je to dosadan film bez radnje. Ne razumem zašto se ljudi oduševljavaju njime.
Recommended Posts