Jump to content
IGNORED

NAJGORI film Davida Finchera?

3opge

116 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
@zelayapa da, film o fejsu u zivotu ljudi, npr. Ne o fejsu kao velikom cudovistu iz dimenzije xnije nuzno lose, ali se secam reakcije kada sam prvi put videla da taj film postoji, nesto u stilu ma u redu je. Da se nije Fincher setio, to bi bio neko drugi jer je to prica koja ne moze da ne uspe u gledanosti.
Meni je tu najviše simpa što se vidi šta je čovek sve u stanju da napravi samo zato što ga je odbila devojka.
  • Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ToniAdams

12

• kobni zelaya

8

• Lancia

8

• kim_philby

7

Posted

I onda takav jedan film nazoves The Social Network i plasiras kao film o fejsbuku? A romanticni muzjaci su uvek simpa, slazem se.

Posted (edited)

Pa da - to je pravi Social Network, u tome i jeste štos - stvaralačka mreža sveta koja se održava energijom mililijardi odbačenih duša. A sad, kako je plasiran film, to je već stvar marketinga, tu nema nekih pravila, cilj je samo prodati film.

Edited by kobni zelaya
Posted

poslednja 2 još nisam gledao, naj lošiji zodiac, najboljši se7en.

Posted

kod mene je ovakav raspored...ide od najboljeg ka najgoremFight ClubThe Curious Case of Benjamin Button Se7en The GameAlien³ZodiacPanic Room The Social Network

Posted

Benjamin je neopevano glupavpogotovo što pošten čovek očekuje nešto sasvim drugačije

Posted

The Curious Case of Miša Tumbas :lol:

Posted

Bendžamin, i to nije čak ni blizu. Poslednji nisam još gledao al teško mi je povjerovati da može da ga nadmaši.

Posted

fuuuu, ubedljivo vodi CCBB, ne mi je jasno zašto.

Posted
fuuuu, ubedljivo vodi CCBB, ne mi je jasno zašto.
pogotovo što pošten čovek očekuje nešto sasvim drugačije :D
Posted

e jos kad bih ja mogla da se setim ko je ono svojevremeno bio jedan od retkih (pravo)zastupnika bendzamina na forumu, cini mi se ulis. nekako je ovo neravnopravno, ostao samo lancia.ja volim kad se fincher onako malo pravi kao da se odmakao i posmatra sa strane - zato su mi dobri i zodiac i social network.

Posted

ne znam cemu toliki hejt prema benzdaminu...prica je skroz dobra, kao rodi se star covek i onda postaje sve mladji i mladji...ne znam sta je ko ocekivao od ovog filma ali sto se tice fincrovih filmova kod mene je na drugom mestu...mozda mi neko nece verovati ali do skoro sam mislio da je krkobabic u tom nekom fazonu...onda sam shvatio da ima sina

Posted
e jos kad bih ja mogla da se setim ko je ono svojevremeno bio jedan od retkih (pravo)zastupnika bendzamina na forumu, cini mi se ulis. nekako je ovo neravnopravno, ostao samo lancia.ja volim kad se fincher onako malo pravi kao da se odmakao i posmatra sa strane - zato su mi dobri i zodiac i social network.
meni se ne svidja social network jer je dosadan, a sto se tice fejsa otkad sam aktivirao timeline sve manje ga koristim jer mi je nekako nepregledno ali sta ces ziv se covek na sve navikne
Posted (edited)
zato su mi dobri i zodiac
ja sam glasao za zodiac, ali sam u fazonu da mu je to možda i najbolja režija. ima savršen ritam, ali problem je što se završava u slepoj ulici. na kraju ispred tebe ostane samo zid. i zato -1 za zodiac. Edited by MocaVukotic
Posted

bendzamin, naravno. milenijum bi mogla da upropasti samo gljiva sa learning disabilitijem, pa ne moze da bude najgori iako nisam gledao.