Sandradjer Posted May 15 Posted May 15 3 minutes ago, Mil@n said: Zna da sam skroman čoek. I ja znam da jesi, vidi se na temi Desanka sva tvoja skromnost na tu temu
Mil@n Posted May 15 Posted May 15 4 minutes ago, Sandradjer said: I ja znam da jesi, vidi se na temi Desanka sva tvoja skromnost na tu temu Desanka je više kao katalog vlažnih snova. Stvarnost je, nažalost, podložna odstupanju. 1 1
Svemir Zeka Posted May 15 Posted May 15 54 minutes ago, Sara said: Koja su pravila ove igre? Lupetaj nešto, dozvoljeno je, glup je topik 1
Sandradjer Posted May 16 Posted May 16 Svemirzekin trn u peti koji zahteva urgentni prelazak u budizam. Nista nema od obloga i mazanja noktica. Tabanati se mora. Mislite na vase korake, za dobro zdravlje min 10k dnevno 1
Max Morlock Posted May 16 Posted May 16 Ova slika ne asocira na trn u peti već na pain in the ass. Što reče jedan mudar čovek: No pain no gain => No pain in the ass, no gain in the ass. 1 1
Sandradjer Posted May 16 Posted May 16 4 minutes ago, Max Morlock said: Ova slika ne asocira na trn u peti već na pain in the ass. Što reče jedan mudar čovek: No pain no gain => No pain in the ass, no gain in the ass. Imas na vocapu vezbu dok blejis u kolima
Max Morlock Posted May 16 Posted May 16 26 minutes ago, Sandradjer said: Imas na vocapu vezbu dok blejis u kolima Imam i u kolima ideje za vežbu dok blejiš na vocapu
Sandradjer Posted May 16 Posted May 16 1 hour ago, Max Morlock said: Ova slika ne asocira na trn u peti već na pain in the ass. Što reče jedan mudar čovek: No pain no gain => No pain in the ass, no gain in the ass. Ovo je ilistracija budizma a ti se uhvatio za perni trn pa petni trn 38 minutes ago, Max Morlock said: Imam i u kolima ideje za vežbu dok blejiš na vocapu Samo vezbaj
Svemir Zeka Posted May 16 Posted May 16 2 minutes ago, Sandradjer said: Ovo je ilistracija budizma a ti se uhvatio za perni trn pa petni trn Samo vezbaj Bogme, meni ovo izgleda kao snoop doggy budism 1
Sandradjer Posted May 16 Posted May 16 (edited) 1 hour ago, Svemir Zeka said: Bogme, meni ovo izgleda kao snoop doggy budism 1 hour ago, Max Morlock said: Vaistinu doggy Vojvodo/serdare Serdare/vojvodo Spoiler Posle, eee mi se smuvali. Nisam ni ja od juce na forumu Edited May 16 by Sandradjer
Sandradjer Posted May 16 Posted May 16 Maxov gluteus zamisli maximus dok vrcka kao Zlatan Ibrahimovic uz pesmu Utroje, utroje. Evo krstim se i levom i desnom rukom, kadar bilo jednom na divljem zapadu. Ponovilo se dabogda
Recommended Posts