Nikodije Posted May 15 Posted May 15 5 minutes ago, Midgeta said: Ok onda uzimam od cede Nije dovoljno, treba i biografija 2
Max Morlock Posted May 15 Posted May 15 (edited) Crtica..? Eh...♥️ Jednom sam rekao jednoj Tanji dok smo igrali bilijar da ima crtu koja mi se jako sviđa... Naravno da je odmah pitala koju... Rekao sam joj - na guzi. Upalilo je 😊 Edit: Dugujem istoriji i ovo: zvao sam je posle - Baby Dash. 😍 Edited May 15 by Max Morlock
Svemir Zeka Posted May 15 Posted May 15 Nervus išijadikus Maksa Morloka jednom u davna vremena pretrpeo je nasilje izazvano od strane očnih jabučiva Maksa Morloka, koje su tom prilikom pokušale da nanišane glutealnu crtu izvesne Tanje.
Max Morlock Posted May 15 Posted May 15 Ne bre, prosto sam udelio, doduše malo neobičan, kompliment. U vreme kad takve stvari nisu bile uvreda. Devojku sam znao iz viđenja, došla je s nekim zajedničkim poznanicima, plus imala je dečka, ali sam tog trenutka išao all-in i... Prošao 😊
Sandradjer Posted May 15 Posted May 15 15 minutes ago, Sara said: Koja su pravila ove igre? To zna samo Zeka
Mil@n Posted May 15 Posted May 15 Mene je navukla tako što je spomenula sise u prvom postu, za vas ostale ne znam. 2
Max Morlock Posted May 15 Posted May 15 19 minutes ago, Sara said: Koja su pravila ove igre? Nema iz okiša u okiš.
Sandradjer Posted May 15 Posted May 15 10 minutes ago, Mil@n said: Mene je navukla tako što je spomenula sise u prvom postu, za vas ostale ne znam. Samo levu sisu. Sad ona i max broje reckice, ovaj crtice
Mil@n Posted May 15 Posted May 15 Just now, Sandradjer said: Samo levu sisu. Zna da sam skroman čoek.
Recommended Posts