Ras Posted May 15 Posted May 15 (edited) Zeka se potrudila, ali mislim da je u postovima sa prve strane (početak igre) previdela ovo: Edited May 15 by Ras
Max Morlock Posted May 15 Posted May 15 48 minutes ago, Sandradjer said: ... hocu ...da se bavim organom @Max Morlock-a Posle konsultacije s izvršnim organom, došli smo do zaključka da je u cilju što boljeg, tj. organskog rada organizacije sasvim u redu da se organizujemo 1
Sandradjer Posted May 15 Posted May 15 Ipak niko ne kapira . Rase, bavis se milanom, max rasom, cedo maxom
Mel Posted May 15 Posted May 15 2 minutes ago, Sandradjer said: Ipak niko ne kapira . Rase, bavis se milanom, max rasom, cedo maxom Sandradjerine ochi dobro vide 2
Svemir Zeka Posted May 15 Posted May 15 23 minutes ago, Ras said: Zeka se potrudila, ali mislim da je u postovima sa prve strane (početak igre) previdela ovo: Baba je izbačena iz pravila.
cedo Posted May 15 Posted May 15 (edited) 29 minutes ago, Sandradjer said: Ipak niko ne kapira . Rase, bavis se milanom, max rasom, cedo maxom to je jasno, samo skrenuh paznju da mora baba Edited May 15 by cedo
Sandradjer Posted May 15 Posted May 15 Cedo, cedo ima tako velika usta, da li je mora ili tako mora 35 minutes ago, cedo said: to je jasno, samo skrenuh paznju da mora baba 1
cedo Posted May 15 Posted May 15 milosica ima nerazvijen mozak i treba mu vreme da ukapira i redosled i babu @Sandradjer nije ovo onaj staaari forum a ni nba nije vise sto je bila
Milošica Posted May 15 Posted May 15 (edited) Hahahhahahah Ja video samo Zekin tag i napisao ovo. Glup sam kao kurac, koji čeda nema. Jel sad dobro? Edited May 15 by Milošica 1
cedo Posted May 15 Posted May 15 milosici vinjak isusio mozak i treba mu vreme da ukapira i redosled i babu jesi sad skontao :P
Midžeta Posted May 15 Posted May 15 Hahahhahhahahhaahahaha ne kontam igru Ako moram da uzmem neki organ od Milošice, pa uzela bi jedino sto nemam 1 1
Nikodije Posted May 15 Posted May 15 (edited) 1 minute ago, Midgeta said: Hahahhahhahahhaahahaha ne kontam igru Ako moram da uzmem neki organ od Milošice, pa uzela bi jedino sto nemam Treba to da uzmeš od cede, on je tvoj prethodnik. Ne može da se bira. Edited May 15 by Nikodije
cedo Posted May 15 Posted May 15 (edited) midgeta ima plavu kosu kao sto je imala moja baba ^ Edited May 15 by cedo
Recommended Posts