Milogled Bluff Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Milogled je kao mali ozledio glavu, i onda su mu umesto mozga ugradili baku koja mnogo pije i ne jebe pravila.To je zato sto ih ni debeli nije postivao
Matilda Ivancic Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 (edited) ... Edited January 10, 2012 by Matilda Ivancic
Svemir Zeka Posted May 15 Posted May 15 Ajde da igramo ovo. Koliko shvatam pravila, svaiko naredni treba da izabere organ prethodnog forumaša, i da izloži kratku crticu iz biografije organa. Izvolite @Filozof manijak @Max Morlock @Sandradjer @Midgeta Kako ste se naređali, kao Mišelinko. 1
Svemir Zeka Posted May 15 Posted May 15 (edited) @Milošica @Shan Jan @Eleniko @Nikodije @Lancia Edited May 15 by Svemir Zeka
Sandradjer Posted May 15 Posted May 15 Nije mi jasno . Ako hocu da pisem ti si mi prethodnik ili da se bavim organom @Max Morlock-a 1
Svemir Zeka Posted May 15 Posted May 15 Sand rajderkina leva sisa je uvek birala put kojim se ređe ide: umesto da ide katetama, išla je hipotenuzom. 1
Svemir Zeka Posted May 15 Posted May 15 Znači, kapiram da ne mora sad nešto opsceno, može i nerv trigeminus ili stomačna aorta
Sandradjer Posted May 15 Posted May 15 3 minutes ago, Mil@n said: Ja pročitao "umesto da ide kateterom" Jel tebi jasno?
Svemir Zeka Posted May 15 Posted May 15 Sand rajderkinom sinaptičkom pukotinom sinapse koja trenutno prenosi nervni impuls "wadafak je ova igra što je ova lujka izvukla" dominira stado dopaminskih loptica koje skaču tamo ovamo s aksona na dendrite, i nazad. 1
Mil@n Posted May 15 Posted May 15 (edited) 8 minutes ago, Sandradjer said: Jel tebi jasno? Nije ali se pravim da jeste. To ne znači da se bavite mojim organima već Zekinim jer je njen poslednji post on topic, Sandrajder i ja trolamo (dok ne skontamo pravila). Edited May 15 by Mil@n 2
Sandradjer Posted May 15 Posted May 15 18 minutes ago, Mil@n said: Nije ali se pravim da jeste. To ne znači da se bavite mojim organima već Zekinim jer je njen poslednji post on topic, Sandrajder i ja trolamo (dok ne skontamo pravila). Ajd blamiraj se prvi 1
Mil@n Posted May 15 Posted May 15 12 minutes ago, Sandradjer said: Ajd blamiraj se prvi Pravi si ortak. Tj, Sandrajder je čovek velikog srca. Eto 1
Recommended Posts