Jump to content

Najgluplja forumska igra ikad

40 members have voted

1. 1. Možel' gluplje?

• Jakako
    • Svakako
      0
    • Dakako
    • Ne stavljajte mi te lance jer ću ih pokidati kao da su od konca
    • +1
    • daj nonijus da merimo patke

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Posted

Samo čilo.

• Replies 78
  • Views 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Milošica
    Milošica

Midžetina creva secka mesar Steva.

• Ja pročitao "umesto da ide kateterom" 

• Nije ali se pravim da jeste.  To ne znači da se bavite mojim organima već Zekinim jer je njen poslednji post on topic, Sandrajder i ja trolamo (dok ne skontamo pravila).

Posted Images

Digov pankreas liči na deformisanu bebu babu pustinjskog crva Šai-Huluda.edit: dodao i ja babu

Edited by Marko M. Dabovic

На плажама бабама глачани мозак.едит 1: претече ме Дабовић. Сада морам за њега. Јетра попут кинеског филтера за акваријум бабе.едит 2: морао да побабим органе.

Edited by Праслин

tumblr_lxjxtzEywy1qz5t09o1_500.gifedit: ja sam to hteo na prvi post da odgovorim, al dobro nema veze :lol:

Edited by garoviks

• Author

Garoviksova slezina je bila tiha i povučena dok nije čula šta se desilo babi.

digov ventromedijalni prefrontalni korteks raspupeo je poput cveta trešnje u večito proleće, kao babin klitoris

Edited by kingmaker
baba

• Author

Tonijev skočni zglob je rođen u okolini Oberhauzena 1872. Bio je omiljen mladić u selu dok nije napravio sarme od babe.

(a, mora i baba da bude u opisu, editovacu)

milogladove dojke ucestvovale su u spletu narodnih igara, na sletu u cast rodjendana velikog vodje. poslednjih godina zive u srecnom braku, i rade u fabrici baba u niznjem novogradu.

tonijev levi bubreg se propio (pokvarila ga baba) i krenuo stranputicom

Edited by Marko M. Dabovic

• Author

Nadbubrežna žlezda Marka M. Dabovića je bila na dobrom putu da postane član CK SKJ dok nije otkriveno da mu je baba bila i partizanski i četnički vojvoda.

Da baba ima kurac, bila bi Toni Adams.

• Author

Milogled je kao mali ozledio glavu, i onda su mu umesto mozga ugradili baku koja mnogo pije i ne jebe pravila.

Dig ima u vilici sve zdrave zube. Svojih bivših pacijenata. бај тапаток