3opge Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) Dakle, treba izabrati DESET (10) filmova za pusto ostrvo. pravila: na ostrvu imate player i mozete poneti 10 diskova. svaki disk moze da ima jedan film ili jednu celu seriju. Kum 1 i Kum 2 se racunaju kao 2 filma. Edited January 9, 2012 by 3opge
Indy Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Pogle' link, a pogle' moj phone wallpaper inace, top 10 su mi oni koji su bili i prosli put kad smo imali ove top liste. The usual suspects...
Vapad Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Da je to danas potrebno odlučiti bili bi:12 gnevnih ljudiFLCL petparačke pričefirefly (serija)Cowboy BebopRichard Pryor - Live in Concert (ili onaj drugi iz '81-ve)crna guja (ima malo epizoda po sezoni ali ako moram da biram onda sezona 4)wall-emaratonci trče počasni krug (ili varljivo leto ili možda balkanski špijun - lomim se)i neki dobar akcioni sa lexi belle
kud u maglu Simoviću Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 barry lyndongodfather la hainedeer hunterbalkanski spijunonce upon a time in americathe champbeing jennatrue romancepoint break :) da sutra idem ovo bi poneo, spisak je podlozan promenama psmalo je deset
maheem Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 poneo bih deset filmova po preporukama koje nisam pogledao do tada :Din no particular order:1. Le grand Bleu2. Der Himmel über Berlin3. In weiter Ferne, so nah!4. Andrey Rublyov5. Stalker6. Bis ans Ende der Welt7. Le gendarme de Saint-Tropez8. Diva9. University Sluts Of St Petersburg10. ne znam mu ime al se pojavljuje Peter North na početku. odličan slow motion pored bazena
Mark Rothko Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 - one flew over the cuckoo's nest- life of brian- city lights- saša- monty pyton and the holy grale- godfather- rashomon- y tu mama tambien- the champ- the lost bladesman
April Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Ju ju juMislio sam da ovde obitavaju samo brzi i ludi i da sam jedini koji se prži na sporu vožnju Neba nad Berlinom. Dakle:1. Nebo2. Marty, verzija iz 1955.3. 12 gnevnih ljudi, verzija iz 1957.4. Le Haine5. Dekalog6. Rozmarina beba7. Ružni, prljavi, zli8. Falling in love9. Kuvar, lopov, njegova žena i njen ljubavnik10. U Kini jedu pse
Jean-Luc Picard Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Pošto je pusto ostrvo, mislim da bi deset filmova tripl X sadržine bilo najkorisnije poneti...<_<Šalu na stranu....1. Nešto iz dolarske trilogije Serđa Leonea2. Do kraja sveta3. Rekvijem za san4. Star trek TNG kompletno (seriju)5. Nešto od Kurosave ( Rašomon, Krvavi presto, Haos )6. Ime Ruže7. Blade Runner ( ovo treba da ide na prvo mesto )8. Rio Bravo9 Petparačke priče10. Solaris ( verzija Tarkovskog naravno )
hattori Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Shawshank RedemptionGodfather Pulp Fiction 12 Angry MenThe MatrixAmerican BeautyNobody's FoolTrainspottingBlade RunnerLife Of Brian
Vapad Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 hattori matoori, takvu sam listu sastavio i ja sans trejnspoting :)ali sam se u sred sastavljanja setio serija i skoz poremetio svei izgubio predstavnika pajtonovaca u tome sada razmišljam i nije mi jasno zašto sam stavio 12 gnevnih ljudi i, još manje, zašto mi je prvi pao na um i ostao, iako sam ga gledao desetak puta, razmišljam, ako sam u sred pustog ostrva, sa mini dvd plejerom, solarnim punjačem i deset diskova, i bezbroj dana.Da li možete zamisliti da svaki dan gledate po jedan ili više filmova sa spiska? U tim hipotetičkim 10 na pustom ostrvu stvari, da li je bolje imati deset filmova/serija, deset muzičkih diskova (proširivo na deset mp3 kolekcija) ilideset knjiga po izboru?
Indy Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 1. Nešto iz dolarske trilogije Serđa Leonea2. Do kraja sveta Nebo nad Berlinom3. Rekvijem za san4. Star trek TNG kompletno Only Fools & Horses (seriju)5. Nešto od Kurosave ( Rašomon, Krvavi presto, Haos, Yojimbo )6. Ime Ruže Odiseja 20017. Blade Runner ( ovo treba da ide na prvo mesto )8. Rio Bravo9 Petparačke priče10. Solaris ( verzija Tarkovskog naravno ) Andrej RubljovJa bih slicno ovom sa nekim alternacijama. Recimo.
keitel Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Kum 1Kum 2Odiseja u svemiru 2001The ShiningPulp fictionDžeki BraunAmerican beautyBiti Džon MalkovičDan mrmotaDnevnik mladog trovačaVodio sam se logikom da biram filmove koje sam gledao pet i više puta bez problema, ovo je ipak lakše nego kad bih morao da sastavim listu 10 najboljih filmova.
morgana Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 pa vi i na pustom ostrvu razmisljate o kvalitetu :o
Agni Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 The thin red lineKoyaanisqatsi Kin Dza DzaEvil Dead 2Dead ManLife of Brian7 SamurajaImperija uzvraca udaracSvetla velegradaDr. Strangelove
Recommended Posts