Garnirung Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Ova azijska turneja mi ič ne odgovara sa ovim prepodnevnim terminima. Nula minuta prenosa sam odgledao.
bergasa19 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 (edited) Novakova igra me podseca na onu egzibiciju u Abudaiu krajem prosle godine. Skroz je pustio ruku. Ako tako nastavi gledacemo lepo peglanje Edited October 6, 2012 by bergasa19
Garnirung Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Verovaću ti na reč, bonus ako sutra sličnim rezultatom ili igrom otrese Alija.Kako se stvari odmotavaju, moglo bi da se desi da na Fedovom domaćem terenu bude odluka o broju 1.
Garnirung Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Šta, odlučio da propusti? Nisam znao, doduše nisam ni gledao kakav mu je raspored.Ne kapiram da li se to nameračio da nagazi WTF i Pariz maksimalno, tako da mu neće ni trebati tih 180 bodova?Ako propušta, hrabar potez, s obzirom da reče da hoće da osvoji broj 1 za ovu godinu.
Time Crisis Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Šta, odlučio da propusti? Nisam znao, doduše nisam ni gledao kakav mu je raspored.Ne kapiram da li se to nameračio da nagazi WTF i Pariz maksimalno, tako da mu neće ni trebati tih 180 bodova?Ako propušta, hrabar potez, s obzirom da reče da hoće da osvoji broj 1 za ovu godinu.Igraće dva Mastersa i WTF, plus ovo što sad trenutno igra, sasvim dovoljno, ne treba mu Bazel :)
Čutura Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 novak dosta kilavo, cekam da se conga samoubije posto od novaka nista ne zavisi za sada..
mire Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 (edited) upravo te poslušao...preteče moća Edited October 7, 2012 by mire
Ros Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 ispetlja ga nekako. jw se drzi servisom u egalu.
Čutura Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 1 kvalitetno samoubistvo, nije da je neocekivano :fantom:mada, i novak je malo dosao sebi...malo..
Recommended Posts