Jump to content
IGNORED

Tenis 2012

Ros

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Time Crisis

168

• duda

166

• Jean-Luc Picard

148

• bergasa19

136

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hola, ljudi :)Nole se izgleda španuje za glavnu nagradu na turneji. Sutra će morati da udari 1 štambilj o namerama.

Posted

Lepo je gledati ovaj beton nakon svih onih šljaka i trava i čega sve ne. Još lepše je gledati Novaka na tom istom betonu.

Posted

mada, još uvek ima mrvu kašnjenja u kretanju na loptu, na betonu nije tako dramatično kao što je bilo na šljaci i travi...ne znam o čemu se radi, kao da mu se dioptrija pojebala

Posted

Do 1/4 USO-a doći će sve to na svoje mesto. Meni je ovo danas i ono juče bilo sasvim sasvim OK. Da je bolje ne bi valjalo. Prerano bi bilo.

Posted

Vavrinka spasio 0 40 i odveo set u tajbrejk :fantom:

Posted
Vavrinka spasio 0 40 i odveo set u tajbrejk :fantom:
...rezultat koga se već znao i pre nego je počeo <_<
Posted

Produzavam letovanje dok Njo ne i zgubi mech, jako je ocigledno da sam mu talija svojim neprisustvom u zemlji...from d mobitel

Posted

Đoković ni ako pobedi ovde ne može da prestigne Federera <_< . A da li će ga prestići ako pobedi na US Openu?

Posted

Ako se uzme u obzir neki standard koji njih dvojica igraju, Novak će imati prvu priliku na azijskoj turneji, najkasnije u Parizu bi morao do prvog mesta.

Posted

Cek, ako ne osvoji US Open, ima li Djokovic neke razumne sanse da zavrsi godinu kao prvi?

Posted

Ima. Federer, za razliku od Djokovica, brani gomilu poena nakon US opena.