August 18, 201212 yr Hola, ljudi :)Nole se izgleda španuje za glavnu nagradu na turneji. Sutra će morati da udari 1 štambilj o namerama.
August 18, 201212 yr Lepo je gledati ovaj beton nakon svih onih šljaka i trava i čega sve ne. Još lepše je gledati Novaka na tom istom betonu.
August 18, 201212 yr mada, još uvek ima mrvu kašnjenja u kretanju na loptu, na betonu nije tako dramatično kao što je bilo na šljaci i travi...ne znam o čemu se radi, kao da mu se dioptrija pojebala
August 18, 201212 yr Do 1/4 USO-a doći će sve to na svoje mesto. Meni je ovo danas i ono juče bilo sasvim sasvim OK. Da je bolje ne bi valjalo. Prerano bi bilo.
August 18, 201212 yr Vavrinka spasio 0 40 i odveo set u tajbrejk ...rezultat koga se već znao i pre nego je počeo <_<
August 18, 201212 yr Produzavam letovanje dok Njo ne i zgubi mech, jako je ocigledno da sam mu talija svojim neprisustvom u zemlji...from d mobitel
August 19, 201212 yr Đoković ni ako pobedi ovde ne može da prestigne Federera <_< . A da li će ga prestići ako pobedi na US Openu?
August 19, 201212 yr Ako se uzme u obzir neki standard koji njih dvojica igraju, Novak će imati prvu priliku na azijskoj turneji, najkasnije u Parizu bi morao do prvog mesta.
August 19, 201212 yr Cek, ako ne osvoji US Open, ima li Djokovic neke razumne sanse da zavrsi godinu kao prvi?