Time Crisis Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Ne može ih preskočiti tek tako, u pitanju su obavezni turniri. Morao bi izmišljati neku povredu svaki put da bi preskočio, što nije nemoguće, ali verovatno nije najpametnije :)
Jean-Luc Picard Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Može može :D. Sve se može kad se hoće :D.
keitel Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 (edited) ... Edited August 13, 2012 by bad_lieutenant
Quizmaster Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 (edited) Ma to prvo mesto je nebitno. Bio je tu, video je to, osetio kako je to, i šta sad.Da, to možda mi mislimo tako koji posmatramo sa strane, ali velikim šampionima poput Federera, Nadala, Novaka jako je stalo da se vrate tamo gde su nekad bili. Evo, i sam Novak je pre neki dan izjavio http://www.pressonli... ATP listi.html da želi povratak na prvo mesto ATP-liste. Još uvek se nije zasitio vladavine, smeta mu to što je sada samo drugi. Edited August 13, 2012 by Quizmaster
Jean-Luc Picard Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Nek on uzima dva slama godišnje i lako će biti prvi :D
freakns Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 ma da, sta je to, dva slema godisnje.... teze pojesti dva kila banana :D
tsva Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 (edited) kakav je cirkusant ovaj Troicki :isuse: :isuse:kako ga samo podjebavaju komentatori tenis kanalausrao se pobede vec dva putaDzelena™ Edited August 14, 2012 by tsva
keitel Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Novi superstar u najavi. Iza ovog bejbifejsa krije se razorna snaga, udarci jesu malo mehanički ali može se to još doraditi. Skrenula je pažnju na sebe u Vimbldonu gdje je ušla u osminu finala a juče je deklasirala Frančesku Skjavone. Pratimo dalji razvoj..
kralj Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Ne deluje mi kao sujetan covek. Ego ima sigurno jer da nema bio bi kao Troicki. Povratice #1 jer je najbolji teniser na planeti. Nikad ga ne bi ni izgubio da je prosle godine posle US opena igrao barem poluozbiljno.Oh, amputiranih li realnosti. Isuse.
aram Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Novi superstar u najavi. Iza ovog bejbifejsa krije se razorna snaga, udarci jesu malo mehanički ali može se to još doraditi. Skrenula je pažnju na sebe u Vimbldonu gdje je ušla u osminu finala a juče je deklasirala Frančesku Skjavone. Pratimo dalji razvoj..jel tesko napisati i ime? :)
keitel Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 jel tesko napisati i ime? :)Kamila Đorđi. Uvijek kontam da ljudi prvo urade desni klik, to jest, ovi što su baš znatiželjni.
aram Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 ma ok, al ponekad se fotka zove DSC1234567890.jpg :)
Jean-Luc Picard Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Ja sam bio "inteligentniji". Otišao sam da pregledam jučerašnje rezultate ženskog turnira u Sinsiju
Quizmaster Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Još "inteligentniji" je neki lik koji se u komentarima na B92 žali kako ga je Jelena opet ojadila na kladionici.
alicante Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Ja sam se kladio na Peng i ostao budan do 5. Dakle, JJ nije normalna. U 2. setu je servirala za pobedu i izgubila gem sa nulom, od 5:4 do 5:7. U 3. setu ipak povela sa 2:0 pa je pocela kisa. Posle kraceg prekida Peng izjednacila na 2:2 ali JJ opet pobegla na 4:2. I to je kratko trajalo. U tie breaku je bilo 3:2 za Peng ali je JJ preokrenula na 6:3 i imala dva servisa. Naravno da nije iskorisyila sve tri mec lopte pa je imala jos dve sanse na 7:6 i 8:7. Peng je sve to spasila i zatim rutinski iskoristila svoju prvu mec loptu. I Kineskinja je po jucerasnjoj igri u nekakvom kanalu ali ocigledno ne u takvom kao JJ. Ova nasa je stalno nesto psovala i cudila se kada bi Peng pogodila neki winner. Cak mi je malo bilo zao.
Recommended Posts