Jump to content
IGNORED

Tenis 2012

Ros

Recommended Posts

Posted

Rodik se raspada. Ja se više bojim Čilića u trećem. Kakav cirkus od Federerovog žreba. Da je birao preostalih 31 igrača u svojoj polovini a da budu zadovoljeni kriterijumi nosilaca, verujem da se ne bi razlikovalo previše od ovog što mu je ušlo.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Time Crisis

168

• duda

166

• Jean-Luc Picard

148

• bergasa19

136

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Rodik se raspada. Ja se više bojim Čilića u trećem. Kakav cirkus od Federerovog žreba. Da je birao preostalih 31 igrača u svojoj polovini a da budu zadovoljeni kriterijumi nosilaca, verujem da se ne bi razlikovalo previše od ovog što mu je ušlo.
Rodik je trebao da dobije Ferera sad na Vimbldonu, izgubio je jer nema kondiciju za tri dobijena. Gledao sam ovo finale u Atlanti i tu je stvarno izgledao jadno sve dok Miler nije popustio, tada se napalio i zaigrao neuporedivo bolje. On danas i inače igra na čisti adrenalin.
Posted

Imamo opet duel najvišeg i najnižeg, Izner-Rohus u prvom kolu :) Pola metra razlike u visini :lol:

Posted (edited)

Težak žreb i za dubl Viktor/Novak... Prvo kolo SWE, u drugom Čilić/Dodig...U 1/4 finalu Ferer/Lopez ili neki Poljaci nosioci ili Marej/Marej.. :unsure:Tipsa i Zimonjić imaju dobre šanse, nema jakih dublova do 1/2 finala, tu mogu braća Brajan ili Fed/Waw...

Edited by zoki82
Posted
Težak žreb i za dubl Viktor/Novak... Prvo kolo SWE, u drugom Čilić/Dodig...U 1/4 finalu Ferer/Lopez ili neki Poljaci nosioci ili Marej/Marej.. :unsure:
Kakvo četvrfinale, ta dvojica bi teško dobila meč u glavnom žrebu i da im se dozvoli da sami biraju protivnike.
Posted
Imamo opet duel najvišeg i najnižeg, Izner-Rohus u prvom kolu :) Pola metra razlike u visini :lol:
Doduše nije Isner, ali to je to otprilike :D1219635257219_f.jpg
Posted (edited)

^Karlović je navodno odustao, tako da je Izner najviši, 2 cm niži od Karlovića, a 51 cm viši od Rohusa :D newport-hof-mss--7388.jpg

Edited by fanjo
Posted

Jel se ovde piše o olimpijskom teniskom turniru ili će biti neki topik na olimpijskom PDF-u... :unsure:

Posted

Valjda će neko iz vlasti da nas uputi... :unsure:

Posted

are you fucking kidding me?! :isuse: Fogninni, Roddick, Cilic, Tsonga, Murray... pa nije moglo teze. ni teorijski

Posted

Moglo je još Raonić u prvom kolu i to bi bio maksimum.

Posted
Na Federerovoj se press-konferenciji u olimpijskome medijskom centru u četvrtak natiskalo 700-tinjak novinara. Pripadnici "sedme sile" gotovo su gazili jedni preko drugih da bi fotografirali Švicarca. Za usporedbu, na konferenciji za novinare Novaka Đokovića bilo je samo 50-ak novinara.
by Index :P
Posted

Biće obrnuto kad završe OI. Kod NOleta 700 kod Feda ni 50 :D

Posted

Htedoh da pitam al nadjoh na zvanicnom sajtu rules - dakle i muski singl se igra u 2 dobijena seta, osim finala koje se igra u 3 seta. E sad, da li ce morati all white oprema? Cool je videti malo netradicionalnosi na Wimbledonskoj travi :wicked: S obzirom na silne sportove i nemoguc raspored za prenose, bilo bi do dzadza da SK uzme po par zanimljivijih, nesrpskih, meceva dnevno, mada znam i nemoguce :P Realno tesko da ce biti fukusiranja na teniski turnir bilo koje televizije, koje samo jure svoje takmicare...