Jump to content
IGNORED

Tenis 2012

Ros

Recommended Posts

Posted
Pavic ima te dve pobede na ATP turnirima ali na fjucersima je i pre i posle toga gubio od svakakvih. A i pobedu protiv Ferrera ne uzimam za ozbiljno, Juan Carlos je to tankirao tako ocigledno. U sledecem kolu je vec izgubio od nekog Kuznetsova.
Jeste JCF to tankirao ali na turniru pre toga je dobio Hasea "fair and square". Inače, ljudi koji su ga gledali uživo kažu da dečko zaista jeste veliki potencijal.
  • Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Time Crisis

168

• duda

166

• Jean-Luc Picard

148

• bergasa19

136

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kada je zreb za OI?

Posted

Bas sam to hteo da pitam. Kolko znam tenis pocinje vec u subotu.

Posted (edited)

Nasi teniseri nece biti u olimpijskom selu.

Edited by bergasa19
Posted

Bojana i Aleksandra su se plasirale u 1/4 finale u Bakua i igraju jedna protiv druge

Posted
Kada je zreb za OI?
Bas sam to hteo da pitam. Kolko znam tenis pocinje vec u subotu.
The draw for the Olympic Tennis Event is taking place @Wimbledon on Thursday at 11am
Uzmite samo u obzir da je to 12.00 CET....
Posted (edited)

Nole Marej polufinale....:lol:Neverovatno zar ne.... :D

Edited by Jean-Luc Picard
Posted
Nole Marej polufinale....:lol:Neverovatno zar ne.... :D
Bome Berdych je kod Mareja, a Tsonga kod Noleta, neće biti lako ni jednom od njih dvojice da dođu u polufinale :)
Posted

Izostavio sam "projektovano" :)Fora je da je sve što valja i sve što je opasno u toj polovini žreba. Kod Feda sve neki krš i raspad...:D

Posted (edited)

link?edit. nasaohttp://en.wikipedia.org/wiki/Tennis_at_the_2012_Summer_Olympics_%E2%80%93_Men%27s_singlesJanko na Nalbandiana, pa Karlovic pa Izner na Federer <_< Viktor na AlmagraJelena u prvom kolu protiv Serene...inace Bojana pobedila Aleksandru posle skoro 3 i po sata i plasirala se u SF

Edited by Далибор
Posted

Rodik u drugom kolu u meču na dva dobijena je prava nagazna mina.Interesantno, svi favoriti su u prva dva kola dobili nekog sa kim su ranije imali dosta problema.

Posted (edited)

Jelena na Serenu :lol: a ima jos nekoliko zanimljivih parova kod dama: Julia-Aga Radwanska, Sarapova-Sarah Peer, Cetkovska-Kerber, Errani-V.Wiliams Nole ima isto zajeban zreb.

Edited by Cash
Posted

Ana u prvom kolu protiv McHale (USA), pa onda u drugom HUN/GBR meni nepoznate osobe, eventualno treće Stosur/Vinci/Clijsters, a nakon toga Šarapova/Lisicki ako ne bude iznenađenja (i ako Ana ne bude jedno od tih iznenađenja) :fingerscrossed:

Posted

Prva dva kola OK ali zato vec trece kolo ce tezko preskociti pogotovo ako tamo bude njena nocna mora Kim. :isuse:

Posted (edited)

Karlovic je odustao

Izostavio sam "projektovano" :)Fora je da je sve što valja i sve što je opasno u toj polovini žreba. Kod Feda sve neki krš i raspad...:D
Ako osvoji zlato, bar niko neće moći da kaže da je zbog pacerskog žreba :P Edited by Time Crisis