freakns Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 samo da se pokenjam u usta svima koji se pokenjavaju po sudiji, covjek je pogrijesio nekoliko jebenih milimetara. to sto se djovak raspao je njegov problem, ne sudije.ovo...
Timmi Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 dajte ljudi vise dosta sa tim napusavanjem, pokenjavanjem. pun forum kuraca i govana.samo sam koristio isti rjecnik iz prethodnih postova.
Lancia Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 samo sam koristio isti rjecnik iz prethodnih postova.izvini, tebe sam kvotovao a obratio sam se svima. valjda u zivotu ne pricate tako isto, majku mu?¿ nisam glasao - pusi kurac, kriv sudija...
Jean-Luc Picard Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Jedno je obraćanje tamo nekom apstraktnom lininijskom sucu a drugo sagovorniku u diskusiji....
Timmi Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 A šta ćemo sa pet jebenih istih ovakvih grešaka u prvom setu protiv Ferera kad se lomio rezultat u istom....Jenom je čak Rafa i slagao za trag. Hoćeš li i zbog toga da mi se pokenjaš u usta....Previše da bi bilo slučajno.nisam gledao. ti zaista vjerujes da je sudija vidio da je dobra i viknuo aut? takve teorije zavjere jos nismo imali.
B_B Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 ...valjda u zivotu ne pricate tako isto, majku mu?¿...kriv sudija...Ajde ne zezaj...to je valjda sastavnio dio pracenja sporta i legitimna reakcija. ;)Za ostatak ne znam.
Jean-Luc Picard Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 nisam gledao. ti zaista vjerujes da je sudija vidio da je dobra i viknuo aut? takve teorije zavjere jos nismo imali.Ne! Nego je glup. Instrukcija je da se šuti osim ako nije apsolutno siguran da je aut. Takodje je instrukcija da pusti da odskoči, sačeka neki deo sekundi, osmotri trag pa onda vikne aut.
Dankan Ajdaho Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 (edited) (za smeč, ne za post...) Edited May 21, 2012 by Dankan Ajdaho
189- Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 rafa mu se nudi ali nikako da iskoristi...a frustracija ce biti sve veca i veca i tesko da ce se vratiti posle i ovih propustenih brejk lopti.
bergasa19 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Nazovite me ludakom, ali ja mislim da ovo Novak dobija.
Recommended Posts