May 21, 201212 yr da bacite nekog kojota za nas sto konstruktivno ne radimo nista na poslu?+1 Please.
May 21, 201212 yr evo brejkno ga Nadal... kog sam se djavola i ukljucivao...EDIT: fala vi B-B ;) Edited May 21, 201212 yr by freakns
May 21, 201212 yr Pokenjam se u usta 'ebenom glupom linijskom sucu.... Gotovo je ovo. Drugi set će biti formalnost za Rafu.
May 21, 201212 yr Pokenjam se u usta 'ebenom glupom linijskom sucu.... Gotovo je ovo. Drugi set će biti formalnost za Rafu.nisam gledao prvi set ali nema sanse da bude formalnost. gledao sam ga protiv federera - kad je djokovic fokusiran i motivisan kao u tom mecu, nema mu premca. cenim da ga fokus nije napustio preko noci.
May 21, 201212 yr samo da se pokenjam u usta svima koji se pokenjavaju po sudiji, covjek je pogrijesio nekoliko jebenih milimetara. to sto se djovak raspao je njegov problem, ne sudije.
May 21, 201212 yr samo da se pokenjam u usta svima koji se pokenjavaju po sudiji, covjek je pogrijesio nekoliko jebenih milimetara. to sto se djovak raspao je njegov problem, ne sudije.dajte ljudi vise dosta sa tim napusavanjem, pokenjavanjem. pun forum kuraca i govana.
May 21, 201212 yr A šta ćemo sa pet jebenih istih ovakvih grešaka u prvom setu protiv Ferera kad se lomio rezultat u istom....Jenom je čak Rafa i slagao za trag. Hoćeš li i zbog toga da mi se pokenjaš u usta....Previše da bi bilo slučajno.