189- Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 pa i ne treba. izgleda da se izcelicio vec dosad. izgleda da mu je to dodatna motivacija..
duda Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 ameri su čudo. njima je recimo bartoli draža od azarenke (koja btw, izgleda ima isti status kod njih kao i nole). u svetlu istog, nole treba da bude serćan što ga ne vole ... bolje je to -_-
Time Crisis Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 ameri su čudo. njima je recimo bartoli draža od azarenke (koja btw, izgleda ima isti status kod njih kao i nole). u svetlu istog, nole treba da bude serćan što ga ne vole ... bolje je to -_-Teško da će igrači iz Istočne Evrope da budu omiljeni engleskim/američkim komentatorima. Čak ni Lendla nisu mogli da smisle, iako je imao američki pasoš :) Doduše za Azarenku verovatno nije lako navijati kad moraš da slušaš ono auhuhuhuuhu ili kakav već zvuk proizvodi, a ne možeš da utišaš :P
189- Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 pa mene vise nervira skakutanje i sta jos ne bartoli nego vristanje vike..
Jean-Luc Picard Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 pa mene vise nervira skakutanje i sta jos ne bartoli nego vristanje vike..To ti tako deluje izdaleka, ali kad pridješ blizu shvatiš da te vrištanje mnogo više nervira od skakutanja...
freakns Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Teško da će igrači iz Istočne Evrope da budu omiljeni engleskim/američkim komentatorima. Čak ni Lendla nisu mogli da smisle, iako je imao američki pasoš :) Doduše za Azarenku verovatno nije lako navijati kad moraš da slušaš ono auhuhuhuuhu ili kakav već zvuk proizvodi, a ne možeš da utišaš :Ptaj rad... mene inace vristanje ne nervira, i ne smeta mi... dok je u granicama normalnosti, jeli, posto ovo sto Azarenka radi nikako nije normalno. ja bih joj zvizdao posle svakog poena
189- Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 (edited) To ti tako deluje izdaleka, ali kad pridješ blizu shvatiš da te vrištanje mnogo više nervira od skakutanja...true, ali jesi li cuo kakve zvuke ispusta daca... :unsure:bilo bi neugodnije to slusati nego viku...:D Edited March 30, 2012 by 189-
Garnirung Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Gruntanje generalno meni ne smeta, ali dok je kod Maše ili Serene to vrištanje više borbeni poklič, Azarenka kao da navodi projektil, sa tim produženim pijukanjem. A Bartoli koliko god je ok kao cura, onaj njen dvoručni forhend je užas, koliko god da radi posao. Kao da je ceo život plastila seno, pa prešla na tenis.
duda Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 ... Kao da je ceo život plastila seno, pa prešla na tenis. da ti kažem, plašćenje sena je uber cool posao, kako to relaksira mozak, čudo jedno :D elem, kad smo kod gruntanja, meni je janko cirkus. jeste li primetili kod njega onaj momenat kada bukvalno počne da ''reve'' . al' kod njega je to uglavnom znak da se opasno naoštrio i da slede vanserijski udarci .
Garnirung Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 da ti kažem, plašćenje sena je uber cool posao, kako to relaksira mozak, čudo jedno :D elem, kad smo kod gruntanja, meni je janko cirkus. jeste li primetili kod njega onaj momenat kada bukvalno počne da ''reve'' . al' kod njega je to uglavnom znak da se opasno naoštrio i da slede vanserijski udarci .Znam, samo što smo mi, klinci iz familije, više voleli da skačemo po do pola popunjenom stogu, nego da rmbamo vilama.Marion je bila debela klinka koja nije mogla da skoči na stog :D Janko vs. Rodikhttp://www.youtube.com/watch?v=dFSOk_THvDQ
Afterburner Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 (edited) nemoj janka neko da mi dirahttps://www.youtube.com/watch?v=cokgEgCzzJAnajsmesniji grunt ikada i najsimpaticniji :Pi jedan od mojih omiljenih meceva ikada Edited March 30, 2012 by Afterburner
Afterburner Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 pa i ne treba. izgleda da se izcelicio vec dosad. izgleda da mu je to dodatna motivacija..amin
Time Crisis Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Meni ne smeta buka kao buka, neka se deru - ali to uhuhuhuhu... ni da je neko sve vreme... da ne budem sad prost :D
Garnirung Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Statistika sa upravo završenog četvrtfinala, Monako 9, Fiš 7 vinera. Spori beton treba zakonom zabraniti.Spori beton jeste uberdosadan i najziheraškiji. Za razliku od šljake, gde barem odskok spina u kombinaciji sa dropšotom služi kao validno oružje protiv prebacivke, ova podloga taman toliko ubije spin i podigne drop da mnogi pokušavaju i uspevaju da dobiju mečeve smaranjem protivnika.@ABTaj meč je dosta potcenjen generalno, jer je Janko tada imao neveliki rejting i na listi i kao igrač, plus što je godina obilovala sa nekim landmark mečevima, tipa finale Vimbldona.Inače, odličan meč sa brdom fenomenalnih poena.
duda Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Taj meč je dosta potcenjen generalno, jer je Janko tada imao neveliki rejting i na listi i kao igrač, ...+ je fed imao monotm -_-
Recommended Posts