Jump to content

Tenis 2012

Featured Replies

Mora da osvoji prvi gem da vrati sampouzdanje.

Bolje mnogo je odigrao Marej u drugom, jbg... ne daj se Janko

janko je sam kriv, imao je mareja na kolenima u onom trećem gemu, ali se jankec malo preigrao <_<endi je žilav momak, a janko našao da mu daje veštačko disanje :isuse:

Edited by duda

lepo rece afterburnerka jos pre par kola... objasnila zena DZanka u jednoj recenici... a izgleda da je i Mukica citao :(

Nek uzme ovaj svoj servis i bice svega.

On 28. 3. 2012. at 21:21, freakns said:
lepo rece afterburnerka jos pre par kola... objasnila zena DZanka u jednoj recenici... a izgleda da je i Mukica citao :(
Jbg, Janko nije Novak, kako god i ovo je ogroman napredak u poređenju sa Jankom iz prošlosti :)

Počeo sam da gledam sredinom drugog seta. U tom momentu prikazuju procenat prvog servisa, Janko na 87%, Marej na 29, a rezultat 3-3. Znao sam da će biti teško posle toga.

On 28. 3. 2012. at 21:30, bad_lieutenant said:
Počeo sam da gledam sredinom drugog seta. U tom momentu prikazuju procenat prvog servisa, Janko na 87%, Marej na 29, a rezultat 3-3. Znao sam da će biti teško posle toga.
Otprilike... Janko mora da budesve vreme na maksimumu da bi imao šanse. Doduše i pored lošeg prvog servisa Marej je često imao odličan drugi servis
  On 28. 3. 2012. at 21:30, bad_lieutenant said:
marej je bio gotov kada je servirao kod 2:0 za janka u drugom setu. tada nije igrao ništa. tu je janko propustio šansu da ga dokusuri i to najglupljim greškama koje su ili posledica mangupiranja (kao, vidi šta mu radim) ili naglog gubitka fokusa.mada, ne treba se zavaravati, verovatno bi se nešto slično dogodilo da je janko tad poveo i sa 3:0.

Ima ga Janko.

Problem je što užasno teško drži servis čak i kad dobije brejk

Ako stane 1 servis Mareja ima Janko dobre sanse.

Sad il' nikad

Jebi ga. Dobar meč