December 31, 201311 yr Author Suve paprike punjene sirom su ispale spektakl, napunio sam ih smesom zacinskog bilja, sira sa Limnosa, mladog sira i jaja i bas dobro zapekao.
December 31, 201311 yr Prvi pokusaj torte sa fondanom. Fondan rekao bih vise nego uspesan, veoma lak za rukovanje a i pored ogromne kolicine secera ne previse sladak.
December 31, 201311 yr Author Svaka cast. Samo nemoj da izneveris sustinu torte - da bude eksplozija kremastih ukusa. Gledam one tortadzije na kablovskim kanalima, prelep fondan a unutra nista.
December 31, 201311 yr Suve šljive i orasi u crnoj čokoladi plus medenjaci našarani priručnim alataom u obliku bušnih kesa :) Nesavršeni ali se tope u ustima -_- Upakovano za poklone. Torta Pavlova se ladi. Od mene dosta ^_^ . Srećna svima i ješna Nova godina !
December 31, 201311 yr ZiveliKako se ovo najbolje pije, leba ti?Sa ledom? Soda-vodom?Ostalo mi pola flajke sa dočeka 2008. kada je neko bogato drištvo uvrtelo u glavu da pravimo žurku u mojoj udžerici. I eto doneli i piće.Ja sam inače rakijski. Ukus dima paše mi samo uz meso.
December 31, 201311 yr Author Na ledu mozes da pijes, moze sa jednim malim strcom hladne obicne vode, a dobar je i u varijanti sa mnogo leda i kokakolom.
December 31, 201311 yr Kako se ovo najbolje pije, leba ti?Ice, nothing but ice.I pre nego sto se led otopi, naspes ponovo (i dodas led)
December 31, 201311 yr +100e da se jednom oko necega slozim sa renneom.. čuda se retka, ali se dešavaju :D