Jump to content

Ruska, sarma, pečenje i "milion"

Featured Replies

• Author

Suve paprike punjene sirom su ispale spektakl, napunio sam ih smesom zacinskog bilja, sira sa Limnosa, mladog sira i jaja i bas dobro zapekao.

• Replies 1.2k
  • Views 116.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

Na prasetu meso puter, kožurica čips. Sarma rajska, ruska standard, vina birana, čokoladna torta uspela dragoj ko nikad.  Sve potaman, nadam se da će tako da ostane cele godine, što i vama želim,

• NG, malo kanapea i vino, Švarcvald . Kanapei brusketi sa biftekom na roze, sos sa začinskim biljkama i malo samo Pište da probudi ako zaspim prerano, paketići sa kruškom, gorgonzolom i orasima, korpic

Posted Images

E pa ziveli, ja resio da danas uzivam u:1337811446_2_FT502_paulaner-hefe_.jpg

• Author

Zivelijackdaniels.jpg

...

Edited by orderka

ne podnosim reformu, ali zato je markiza 1 vr'

11668422493_c823500e51_z.jpgPrvi pokusaj torte sa fondanom. Fondan rekao bih vise nego uspesan, veoma lak za rukovanje a i pored ogromne kolicine secera ne previse sladak.
  • Author

Svaka cast. Samo nemoj da izneveris sustinu torte - da bude eksplozija kremastih ukusa. Gledam one tortadzije na kablovskim kanalima, prelep fondan a unutra nista.

uh.. kako bih ja cvrckao ovog djeksona polaganim gutljajcicima.

Suve šljive i orasi u crnoj čokoladi plus medenjaci našarani priručnim alataom u obliku bušnih kesa :) Nesavršeni ali se tope u ustima -_- Upakovano za poklone. Torta Pavlova se ladi. Od mene dosta ^_^ . Srećna svima i ješna Nova godina !zo3u0827h8y95zv1yx.jpgibcrkuog1750esbr5f.jpg

živeliguinness.jpg

zivi bili_sp-poreklo-i-znacenje-vitamina.jpg

Zivelijackdaniels.jpg
Kako se ovo najbolje pije, leba ti?Sa ledom? Soda-vodom?Ostalo mi pola flajke sa dočeka 2008. kada je neko bogato drištvo uvrtelo u glavu da pravimo žurku u mojoj udžerici. I eto doneli i piće.Ja sam inače rakijski. Ukus dima paše mi samo uz meso.
  • Author

Na ledu mozes da pijes, moze sa jednim malim strcom hladne obicne vode, a dobar je i u varijanti sa mnogo leda i kokakolom.

Kako se ovo najbolje pije, leba ti?
Ice, nothing but ice.I pre nego sto se led otopi, naspes ponovo (i dodas led)
+100e da se jednom oko necega slozim sa renneom..
čuda se retka, ali se dešavaju :D