renne Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 ja ću da napravim i slane galete sa pivom i susamom
adam Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 ni ja grickalice nikad ne pravim. nakupujem kikirikija, cipsa, bombay mix-a, krekera i udri. ne da mi se jos i s tim baktati.
aram Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 ni ja grickalice nikad ne pravim. nakupujem kikirikija, cipsa, bombay mix-a, krekera i udri. ne da mi se jos i s tim baktati.mene od tih kupovnih pocne na kraju vilica da boli, koliko numem da se zaustavim, zato pravim domace, brze se zasitim
adam Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 mene od tih kupovnih pocne na kraju vilica da boli, koliko numem da se zaustavim, zato pravim domace, brze se zasitim kupujem samo za praznike pa odbijam da razmisljam o tom aspektu.a nisam znao da od grickalica moze da se zasiti. ja to jedem dok ima - jal kupovne, jal domace.
yolo Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 ima ruskih salata kod baba po pijacama, na kalenicu ih 3-4 prodaje. ne znam cenu, mada mi s obzirom na moju ravnodusnost prema istoj nijedna ne deluje kao nesto zasta bih dresio kesu.docim sa za posne sarme sa orasima i za punjene suve paprike istim sadrzajem bez problema otvorio budjelar, 600din kilo. verujem da ima i za manje para ali ove deluju dobro i posteno napravljene.
henrik larsson Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 nenene, sve okkapiram na šta mislišali eto, nem živaca za s.r. spremanje, a voleo bih da imamOko pola sata drkanja sveukupno, računajući seckanje krompira, šargarepe, šunke i krastavaca.
Sir Oliver Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 aj, dobro, ubedili ste mepokušaćunego, jel ako da kupim bar gotov majonez ?
aram Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 nisam odavno :lolol:http://www.youtube.com/watch?v=8sUeug-b_gM
Аврам Гојић Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 pecem rozbif pijem rakiju kitim jelku slusam Idijote.
Recommended Posts