December 30, 201212 yr ni ja grickalice nikad ne pravim. nakupujem kikirikija, cipsa, bombay mix-a, krekera i udri. ne da mi se jos i s tim baktati.
December 30, 201212 yr ni ja grickalice nikad ne pravim. nakupujem kikirikija, cipsa, bombay mix-a, krekera i udri. ne da mi se jos i s tim baktati.mene od tih kupovnih pocne na kraju vilica da boli, koliko numem da se zaustavim, zato pravim domace, brze se zasitim
December 30, 201212 yr mene od tih kupovnih pocne na kraju vilica da boli, koliko numem da se zaustavim, zato pravim domace, brze se zasitim kupujem samo za praznike pa odbijam da razmisljam o tom aspektu.a nisam znao da od grickalica moze da se zasiti. ja to jedem dok ima - jal kupovne, jal domace.
December 30, 201212 yr ima ruskih salata kod baba po pijacama, na kalenicu ih 3-4 prodaje. ne znam cenu, mada mi s obzirom na moju ravnodusnost prema istoj nijedna ne deluje kao nesto zasta bih dresio kesu.docim sa za posne sarme sa orasima i za punjene suve paprike istim sadrzajem bez problema otvorio budjelar, 600din kilo. verujem da ima i za manje para ali ove deluju dobro i posteno napravljene.
December 30, 201212 yr nenene, sve okkapiram na šta mislišali eto, nem živaca za s.r. spremanje, a voleo bih da imamOko pola sata drkanja sveukupno, računajući seckanje krompira, šargarepe, šunke i krastavaca.