Jump to content

Ruska, sarma, pečenje i "milion"

Featured Replies

ja ću da napravim i slane galete sa pivom i susamom

• Replies 1.2k
  • Views 116.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

Na prasetu meso puter, kožurica čips. Sarma rajska, ruska standard, vina birana, čokoladna torta uspela dragoj ko nikad.  Sve potaman, nadam se da će tako da ostane cele godine, što i vama želim,

• NG, malo kanapea i vino, Švarcvald . Kanapei brusketi sa biftekom na roze, sos sa začinskim biljkama i malo samo Pište da probudi ako zaspim prerano, paketići sa kruškom, gorgonzolom i orasima, korpic

Posted Images

to me mrzi da pravim. mada imam i pive :s_w:

ni ja grickalice nikad ne pravim. nakupujem kikirikija, cipsa, bombay mix-a, krekera i udri. ne da mi se jos i s tim baktati.

evo ih, pivo, susam i makgaleti_zpsb2d354fe.jpg

ni ja grickalice nikad ne pravim. nakupujem kikirikija, cipsa, bombay mix-a, krekera i udri. ne da mi se jos i s tim baktati.
mene od tih kupovnih pocne na kraju vilica da boli, koliko numem da se zaustavim, zato pravim domace, brze se zasitim :piggy:
mene od tih kupovnih pocne na kraju vilica da boli, koliko numem da se zaustavim, zato pravim domace, brze se zasitim :piggy:
kupujem samo za praznike pa odbijam da razmisljam o tom aspektu.a nisam znao da od grickalica moze da se zasiti. ja to jedem dok ima - jal kupovne, jal domace.

ima ruskih salata kod baba po pijacama, na kalenicu ih 3-4 prodaje. ne znam cenu, mada mi s obzirom na moju ravnodusnost prema istoj nijedna ne deluje kao nesto zasta bih dresio kesu.docim sa za posne sarme sa orasima i za punjene suve paprike istim sadrzajem bez problema otvorio budjelar, 600din kilo. verujem da ima i za manje para ali ove deluju dobro i posteno napravljene.

nenene, sve okkapiram na šta mislišali eto, nem živaca za s.r. spremanje, a voleo bih da imam
Oko pola sata drkanja sveukupno, računajući seckanje krompira, šargarepe, šunke i krastavaca.

aj, dobro, ubedili ste mepokušaćunego, jel ako da kupim bar gotov majonez ?

nisam odavno :lolol:http://www.youtube.com/watch?v=8sUeug-b_gM

jašta.

stidim se u ćošku

• Author

pecem rozbif pijem rakiju kitim jelku slusam Idijote.

:thumbsup: