henrik larsson Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 sta pravite od sitnih kolaca? treba mi ideja za nesto grickabilno za uz tv.Ja ću da probam ovo
nera Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Ove godine priredjujem klasik novogodisnju trpezu: meso iz rerne, gomila ruske, naravno juha i crna torta :piggy:Ne znam da li ide u kategoriju sitnih kolaca ali meni je super tzv. "kranc", pomesas razno zrnevlje, suvo grozdje, drugo suvo voce ili vec po ukusu, sa cokoladom i medom, pa se prave kao kuglice.
morgana Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Ja ću da probam ovo Ove godine priredjujem klasik novogodisnju trpezu: meso iz rerne, gomila ruske, naravno juha i crna torta :piggy:Ne znam da li ide u kategoriju sitnih kolaca ali meni je super tzv. "kranc", pomesas razno zrnevlje, suvo grozdje, drugo suvo voce ili vec po ukusu, sa cokoladom i medom, pa se prave kao kuglice. super je i jedno i drugo, hvala! taman cu tako nesto i da napravim.
aram Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 treba mi ideja za nesto grickabilno za uz tv.nisu kolaci, ali - pivski stapici sa susamom i/ili makom. die beste!
morgana Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 ih, stapici su obaveza! i pogacice sa sirom.to volim vise nego kolace.
Frank Pembleton Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Aj da pitam za rusku, jel meso seckate sitnije što možete ili ostavljate malo krupnije?
Sir Oliver Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 (edited) koja je najbolja kupovna™ r.s. ili je svi pravite s.r. ? Edited December 30, 2012 by Sir Oliver
Frank Pembleton Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 koja je najbolja kupovna™ r.s. ili je svi pravite s.r. ?Ja prosto nisam naišao na "dovoljno dobru" rusku salatu...
assück Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 imam averziju prema kupovnim jelima, posebno ako sadrze majonez u sebi
Sir Oliver Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 (edited) ja ne, ali zaista nisam naišao na ''dovoljno dobru'' r.s. što reče veljapa ko rekoh da pitam, možda neko jeste Edited December 30, 2012 by Sir Oliver
assück Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 daleko bilo da prebacujem, nego meni ti kupovni proizvodi nekako imaju neku metalnu notu u ukusu
Sir Oliver Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 nenene, sve okkapiram na šta mislišali eto, nem živaca za s.r. spremanje, a voleo bih da imam
Recommended Posts