Jump to content
IGNORED

Kako kupiti Nook?

Wilde

Recommended Posts

Posted

1) pdf-ovi se vrlo teško čitaju u odnosu na nook ili kindle formate. S time da postoje programi koji prebacuju pdf-ove u ove formate na lak način.2) ako nisi siguran šta hoćeš, probaj ovo

Posted
Neće dolaziti u dogledno vreme. Trenutno mi kao najbolja varijanta zvuči to da mi oni pošalju dhl-om.
:Dimas li ideju posto je ta usluga?
Posted
1) pdf-ovi se vrlo teško čitaju u odnosu na nook ili kindle formate. S time da postoje programi koji prebacuju pdf-ove u ove formate na lak način.2) ako nisi siguran šta hoćeš, probaj ovo
Menjanje formata nije problem ako se pdf pokaže nezgodnim. Nadam se samo da se prilikom konvertovanja ne kvari izgled stranice. Onaj link je zgodan, a Nook mi je i tu izašao kao najbolji izbor. Kažem, ne trebaju mi nikakve dodatne mogućnosti, telefon mi odlično radi posao što se tiče svega ostalog. Ovo uzimam isključivo zbog e-inka i udobnijeg čitanja.
:Dimas li ideju posto je ta usluga?
Ovo nit' je veliko nit' je teško, tako da ne verujem da će transport izaći više od 30-40 evra. Grešim li strahovito i predlažeš li neku alternativu? :)
Posted

gresis prilicno, ne znam tacno cene, bolje ih pozovi, ali znam da se ortaku koji je kupio plocu za komp, pa sad posto je neispravna zeli da je salje u bec, vise isplati da ode na lice mesta, doduse busom.

• 3 weeks later...
Posted

Konsultovao i drugara koji je već dovlačio gadgete iz SAD, on rekao da komotno pošalju preporučenu pošiljku i da se ne jebavam s DHL-om. Već je na putu, trebalo bi da stigne do petka. Nadam se da carina neće pokušavati da se obogati na meni <_<