April Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 stari slankamen kod mike alasa Najbolja riblja čorba koju sam probao. Takođe ne idem zbog loših uspomena na bolnicu.
yolo Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Stojcicev vs Zekin Salas u Krcedinu? Jel bio neko skoro na oba mesta, naglasak na skoro (od proslog leta naovamo), bilo je vlasnickih promena...
Muwan Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Pre 2-3 godine Zeka je sabijao. Pravili su čak i neke arhaične djakonije tipa šufnudle. Ne mogu da garantujem da li su i dalje na tom nivou. Doduše čak i osrednja klopa dobija na kvalitetu kada je konzumiraš ispred murala koji prikazuje zercove kako kuvaju lovce u džinovskom kazanu
palikaris Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Stojcicev vs Zekin Salas u Krcedinu? Jel bio neko skoro na oba mesta, naglasak na skoro (od proslog leta naovamo), bilo je vlasnickih promena... Stojsic uvek bio bolji, Zeka tres. Sad se promenio vlasnik na stojsicu pa je losije, bio sam prosle godine, hrana i dalje ok ali su poskupeli i guzva je.
ZokiAsov Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 +1 za stojsica, nisu me nikad zajebali tamo. Uz ogradu da kod zeca nisam bio. Nego sta je sad numero uno na ibarskoj? Kale gospodar vremena?
ZokiAsov Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Posto nije bilo nikakvih drugih preporuka svratili do Kaleta u Stepojevcu, sinoc. Drugar se kleo u njega, pa reko ajde. Utisci mi bas i nisu neki. Ustipci su bili najukusniji, samo sa leskovcem veze nemaju jer cak ni ne reze a kamoli da su zaljuceni. Kobaje djene djene, ali nisu lose. Najvece razocarenje punjena vesalica, suva, tvrda, sa nekom prsutom sumnjivog kvaliteta koja ispada iz veske i nesto malo kackavlja. Jedino sto je dosta jeftino, porcija veske za dve osobe, porcija ustipaka, pola porcije kobaja, tri salate, rakija, dve koce i kisjela 2 soma i trista-cetristo dinara. Mislim da cu sledeci put overiti neku drugu kavanu kada me put navede ibarskom.
nisam ja Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Jel bio neko na Perkovom Salasu mozda? bio ja. neradin sam po sebi simpa selo. salaš isto tako. nisam imamo vremena da jedem, al bila neka četa francuza i delovali su zadovoljno.
ZSNj Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Stojsic uvek bio bolji, Zeka tres. Sad se promenio vlasnik na stojsicu pa je losije, bio sam prosle godine, hrana i dalje ok ali su poskupeli i guzva je. Tako je. Zeka zatvorio, ako se ne varam. A ni Stojsic vise nije bas Stojsic.. U starom slankamenu riblji gulas i pogotovo r corba, kod macure, restoran kej. Vredi probati..
Haralampije Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 riblji gulas tako nesto ne biva btw gde je taj kej?ono iza bolnice sto ima bastu sto gleda na vodu ili onaj brod/splav?
ToniAdams Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 meni riblja ch u slankamenu 2 od 3puta bila mlaka. daleko od vrhunske za kakvu slovi.
renne Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 tako nesto ne biva btw gde je taj kej?ono iza bolnice sto ima bastu sto gleda na vodu ili onaj brod/splav? Ispod bolnice, desno. Meni se nikada nije dojmilo kada smo tamo jeli. A plus tražiš rakiju, oni ti donesu vodku, i kao u fazonu. pa šta, to ti je isto
banatjanin Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 u Starom Slankamenu, uvek kod Mike Alasa provereno ranije više puta, a nedavno proverio drugar u čija nepca imam poverenja to je od centra sela skroz levo, ima putokaz
Recommended Posts