February 9, 20169 yr Jel ima nesto slicno u Beogradu (Dijagonala stop)? Hocu da vodim matorce na klopu, pa razmisljam izmedju Zaka i Ebisua.. gde je bolja klopa? Idi u Žak, obavezno rezerviši i nemoj da jedeš ribu (mislim onu na kilo, svežu, ne zato što je loša, naprotiv, već zato što je kao i svuda u Srbiji besmisleno skupa, a Zak briljira baš na drugim stvarima) Preporuke: juneći bajar sa smrčkom, file sa foa gra, jagnjeće kolenice, osi buko, pačije grudi u porto sosu.... za predjelo karpaćo od brancina ili teleći sa pestom, a ako si bogat k'o što gazza kaže onda ne preskoči škampe u sosu od škampa... i za kraj uzmi čokoladne listiće sa raguom od višanja Edited February 9, 20169 yr by banatjanin
February 9, 20169 yr pa imas leverkuzen u komsiluku, to je ta estetika. estetika mozda, mada nije, ali klopa ni prineti :(
February 9, 20169 yr prekog se kune u rajka, kaze nikad bolja ishrana! Miselina zvezdicu restoranu bi sa neba skino.
February 10, 20169 yr ti idi kod srbe slobodno, ja cu kod hrvoja sto i hostu zelim ne hvala. gadljiva na klepatore
February 10, 20169 yr Zak, od Zakić. Inace cujem da je presao u Papriku u kuhinju. slučajno poslato sa TT Edited February 10, 20169 yr by vookela
February 10, 20169 yr Probaj kod Rajka, cuo sam da valja. Ako ne Rajko, onda Mrak, tu se ne meres zajebat.