February 6, 20169 yr On 6. 2. 2016. at 17:16, yolo said: spikovanu glavu?Ako se dobro sećam, ili je možda glava u špeku, specijalitet Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 992D using Tapatalk
February 6, 20169 yr On 6. 2. 2016. at 18:54, Аврам Гојић said: glava u škembetu, poboguAvrakse, objasni mi pobliže, šta je to... Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 992D using Tapatalk
February 6, 20169 yr [emoji27] [emoji22] biće to jedan izuzetno naporan projekat Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 992D using Tapatalk Edited February 6, 20169 yr by Marcus Wulffings
February 9, 20169 yr On 1. 2. 2016. at 9:57, kblo konza said: zak, ... odmereno, i hrana i ambijent. ambijent je bas osrednji i glavni razlog zasto nisam nikad jeo tamo (a jesam usao da ispitam, mislim cak vise nego jednom)
February 9, 20169 yr 1 supa, 1 pun tanjir pihtija, 1 porcija zrelog kravljeg sira, 2 porcije kiselog kupusa, 1 šopska, dve pečene ljute, 1200g rebara na kajmaku (3 porcije), 4 piva i litar kisele. Kod Rajka ravno 3620 dinara. Nas četvoro. Pohvala za skoro sve što je stiglo (pihtije mesnate i ukusne, sir dobar, kupus odličan, rebra standardna Rajkova). Paradajz bezukusan (a kako drugačije u ovo doba godine). Izbegavati palačinke (to smo naknadno poručili). Obično zakuntam kako sednem na suvozačko mesto ali ovo me je držalo budnim do beograda, a i dobrim delom noći. Jebiga, kasno krenuli sa hasom a to sve teže podnosim. Da smo krenuli dva sata ranije bilo bi idealno. Edited February 9, 20169 yr by pacey defender
February 9, 20169 yr On 9. 2. 2016. at 12:29, Host said: Jel ima nesto slicno u Beogradu (Dijagonala stop)? Hocu da vodim matorce na klopu, pa razmisljam izmedju Zaka i Ebisua.. gde je bolja klopa? Idi ponovo kod Hrvoja, ti si bogat.
February 9, 20169 yr On 9. 2. 2016. at 17:45, pacey defender said: 1 supa, 1 pun tanjir pihtija, 1 porcija zrelog kravljeg sira, 2 porcije kiselog kupusa, 1 šopska, dve pečene ljute, 1200g rebara na kajmaku (3 porcije), 4 piva i litar kisele. Kod Rajka ravno 3620 dinara. Nas četvoro. Pohvala za skoro sve što je stiglo (pihtije mesnate i ukusne, sir dobar, kupus odličan, rebra standardna Rajkova). Paradajz bezukusan (a kako drugačije u ovo doba godine). Izbegavati palačinke (to smo naknadno poručili). Obično zakuntam kako sednem na suvozačko mesto ali ovo me je držalo budnim do beograda, a i dobrim delom noći. Jebiga, kasno krenuli sa hasom a to sve teže podnosim. Da smo krenuli dva sata ranije bilo bi idealno. Gde ti je taj Rajko, daj jos neki hint ili ja nisam dobro ispratio osim da je 2h do Beograda