Jump to content

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Featured Replies

On 6. 2. 2016. at 17:16, yolo said:

spikovanu glavu?

Ako se dobro sećam, ili je možda glava u špeku, specijalitet

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 992D using Tapatalk

• Replies 3.4k
  • Views 461.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vasilij Zajcev
    Vasilij Zajcev

Samo da javno i s lica mesta pohvalim Kud u maglu Simonovica...pa da umrem:) Bez zajebancije, retki su ljudi koji u ovim godinama uspeju da me oduseve preporukom, pogotovu kafanskom, pa ide naklo

• Presoljeno jelo je tragedija, ali podjednaka tragedija je i jelo koje nije dovoljno soljeno prilikom pripremanja. Sve je tu, ali ukus nije kako treba. Naknadno dosoljavanje pomaže samo donekle. Ukusi

• "Naša kačara" na Bukulji - na preporuku konobara uzeli rebra i oduševili se. Služe ih sa džemom od habanero paprika, začinima za koje nisu hteli da mi kažu koji su i nekakvim medom (bar mi se tako čin

Posted Images

glava u škembetu, pobogu

+1

On 6. 2. 2016. at 18:54, Аврам Гојић said:

glava u škembetu, pobogu

Avrakse, objasni mi pobliže, šta je to...

Ošurena glavudža se uvije u škembe i kuva do iznemoglosti.

U Džakarti služe fenomenalnu glavu u škembetu

markuse, trebace ti mnooogo kokakole uz to.

[emoji27] [emoji22] biće to jedan izuzetno naporan projekat

Edited by Marcus Wulffings

On 1. 2. 2016. at 9:57, kblo konza said:

zak, ... odmereno, i hrana i ambijent.

ambijent je bas osrednji i glavni razlog zasto nisam nikad jeo tamo (a jesam usao da ispitam, mislim cak vise nego jednom)

1 supa, 1 pun tanjir pihtija, 1 porcija zrelog kravljeg sira, 2 porcije kiselog kupusa, 1 šopska, dve pečene ljute, 1200g rebara na kajmaku (3 porcije), 4 piva i litar kisele. 

Kod Rajka ravno 3620 dinara. Nas četvoro. 

Pohvala za skoro sve što je stiglo (pihtije mesnate i ukusne, sir dobar, kupus odličan, rebra standardna Rajkova). Paradajz bezukusan (a kako drugačije u ovo doba godine). Izbegavati palačinke (to smo naknadno poručili).

Obično zakuntam kako sednem na suvozačko mesto ali ovo me je držalo budnim do beograda, a i dobrim delom noći. Jebiga, kasno krenuli sa hasom a to sve teže podnosim. Da smo krenuli dva sata ranije bilo bi idealno. 

Edited by pacey defender

On 9. 2. 2016. at 12:29, Host said:

Jel ima nesto slicno u Beogradu (Dijagonala stop)? Hocu da vodim matorce na klopu, pa razmisljam izmedju Zaka i Ebisua.. gde je bolja klopa?

Idi ponovo kod Hrvoja, ti si bogat.

koliko ja znam to je kod srbe a ne kod hrvoja

ti idi kod srbe slobodno, ja cu kod hrvoja sto i hostu zelim

On 9. 2. 2016. at 17:45, pacey defender said:

1 supa, 1 pun tanjir pihtija, 1 porcija zrelog kravljeg sira, 2 porcije kiselog kupusa, 1 šopska, dve pečene ljute, 1200g rebara na kajmaku (3 porcije), 4 piva i litar kisele.

Kod Rajka ravno 3620 dinara. Nas četvoro.

Pohvala za skoro sve što je stiglo (pihtije mesnate i ukusne, sir dobar, kupus odličan, rebra standardna Rajkova). Paradajz bezukusan (a kako drugačije u ovo doba godine). Izbegavati palačinke (to smo naknadno poručili).

Obično zakuntam kako sednem na suvozačko mesto ali ovo me je držalo budnim do beograda, a i dobrim delom noći. Jebiga, kasno krenuli sa hasom a to sve teže podnosim. Da smo krenuli dva sata ranije bilo bi idealno.

Gde ti je taj Rajko, daj jos neki hint ili ja nisam dobro ispratio osim da je 2h do Beograda

U Nisu.