Jump to content

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Featured Replies

On 10. 5. 2025. at 19:41, freakns said:

na ribarcu Kucerak ako ces ribu

Hvala za tip, lepo mesto!

Som, fileti i šnicle perfektno pripremljeni!

Filete sam izabrao jer sam hteo da izbegnem krompir salatu koja se služi uz šnicle i koju ne podnosim. Ta krompir salata sinoć zaista i nije bila neka, niti posebno ukusna, niti se neko trudio da taj krompir i luk isecka da izgledaju reprezentativno. Prilog uz filete, krompir sa blitvom, mnogo bolji. Ponavljam, manje bitno, jer je riba vrhunski pripremljena.

Subota veče donela mi je i bonus u vidu žive muzike u Kućerku, a nije baš morala.

Ispostaviće se međutim, da su tugaljivi napevi ona plače, on je nežno ljubi i ti i ja, dva smo sveta različita potpuno bezazleni u poređenju sa turbo ritmovima koji tuku iz onih klubova u Laze Telečkog, ili sa živom muzikom (khm!) iz jednog lokala na Bulevaru Mihajla Pupina u blizini podzemnog pešačkog.

Lepota novosadske mladosti nalazila se na promenadi u drugom Bulevaru, Oslobođenja i tu se moglo slobodno disati. Lepota mladosti i po neka tetka plavuša za nas u ozbiljnim godinama.

Od novosadskih gastro avantura da spomenem da mi se po ko zna koji put nije dalo da probam sladoled u Poslastičarnici City, ovoga puta baš zamalo! Svaki put kad se setim tog sladoleda toliko je kasno da su već zatvoreni. Sinoć su prali sudove kada sam naišao i morao sam da uđem i proverim da nije zaostala još neka neoprana porcija cry

Prilikom parkiranja kod Ribarske pijace pregazio sam zebru

zebra.jpg

Plavaca koji bi izvršili uviđaj nije bilo ni na vidiku, ali su se pojavili sa balonom tamo negde na izlasku kod Luke.

Duvajte ga vi! pomislio sam, ili Vi iz MUPa pušite ga skupa! kako je pisalo (ne znam da li još uvek) na jednom grafitu kod Parkića na raskrsnici Cvijićeve i Zdravka Čelara.

Edited by Ras

• Replies 3.4k
  • Views 467.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vasilij Zajcev
    Vasilij Zajcev

Samo da javno i s lica mesta pohvalim Kud u maglu Simonovica...pa da umrem:) Bez zajebancije, retki su ljudi koji u ovim godinama uspeju da me oduseve preporukom, pogotovu kafanskom, pa ide naklo

• Presoljeno jelo je tragedija, ali podjednaka tragedija je i jelo koje nije dovoljno soljeno prilikom pripremanja. Sve je tu, ali ukus nije kako treba. Naknadno dosoljavanje pomaže samo donekle. Ukusi

• "Naša kačara" na Bukulji - na preporuku konobara uzeli rebra i oduševili se. Služe ih sa džemom od habanero paprika, začinima za koje nisu hteli da mi kažu koji su i nekakvim medom (bar mi se tako čin

Posted Images

1 hour ago, Ras said:

Plavaca koji bi izvršili uviđaj nije bilo ni na vidiku, ali su se pojavili sa balonom tamo negde na izlasku kod Luke.

Duvajte ga vi! pomislio sam, ili Vi iz MUPa pušite ga skupa! kako je pisalo (ne znam da li još uvek) na jednom grafitu kod Parkića na raskrsnici Cvijićeve i Zdravka Čelara.

Kad su u Backoj hapsili Rasa

glupi laloski policajci,

Ras se okrete, pljunu i rece:

Hej, policajci, iznabutkam vi ga majci.

D

Edited by kronostime

@Ras

subotom tu stalno prave cep jer nema drugi izlaz za ribarca

Nemam problema sa tim, retko pijem, a pogotovo ne kada treba da vozim.

Edited by Ras