March 20Mar 20 13 hours ago, vracharac said: Hvala. Mira cemo overiti 100% evo i mali update ako želite baš u pazaru tj pazarskoj banji imate u pazaraskoj banji(na ulasku u novi pazar na petlji skretanje levo i ima 2-3km do banje) kafana se nalazi pored kompleksa emrović raj preporuka za ćevape i teletinu e ne napisah kako se zove kafana termal Edited March 20Mar 20 by kud u maglu Simoviću
April 5Apr 5 Idemo u Odzake i Kanjizu. Jel ima neko neka iskustva sa ova dva mesta, gde ima bolja hrana. Da bih znao gde idemo prvo, a gde da jedemo :)Nadjoh ovde preporuku za Kanjizu (Strand Bekavar), za Odzake nisam video nista...
April 20Apr 20 Mala čarda podno Titelskog brega - sjajna riblja čorba i odlično domaće belo vino. Konačno negde da pojedem krštenu ljutu riblju čorbu, moram brzo opet da idem tamo.A juče "Kod Mira" u Bogutovcu i njihova legendardna teleća džigerica, uz domaće lepinje i kajmak. I dalje fantazija od mesta, s tim da preporučujem da se ide kad nije neki praznik, jer je gužva bila ogromna.
April 20Apr 20 ah, ta čarda je strava, pogotovo kad odemo kod drugara koji ima hacijendu na dunavu tačno gde se taj rukavac uliva u dunav, pozovemo da pitamo jel ima mesta i onda čamcem pravo za astal. sve im valja.
April 27Apr 27 On 20. 4. 2025. at 11:49, napadaj said:A juče "Kod Mira" u Bogutovcu i njihova legendardna teleća džigerica, uz domaće lepinje i kajmak. I dalje fantazija od mesta, s tim da preporučujem da se ide kad nije neki praznik, jer je gužva bila ogromna.svratim tamo nekoliko puta godisnje. dziga je fenomenalna mada moram da priznam da je jednom dosla malko zilava, ali ko radi taj i gresi. kajmak je uvek neverovatan i ajvar je bio jako dobar
April 27Apr 27 9 minutes ago, Tsai said:svratim tamo nekoliko puta godisnje. dziga je fenomenalna mada moram da priznam da je jednom dosla malko zilava, ali ko radi taj i gresi. kajmak je uvek neverovatan i ajvar je bio jako dobarStari moj
Sunday at 06:424 days Novosađani @giuseppe , @freakns , @radisaGde se može normalno ručati u NS?Da nije paljevina, da je pristojno, za običan porodični ručak, ništa egzotika. Edited Sunday at 06:494 days by duda
Sunday at 07:394 days Iz mog skorašnjeg opita, kućerak na ribarcu je uradio poso, ukoliko riblji meni dolazi u obzir. Edited Sunday at 07:404 days by makaronee nisam nsdjaninin, ali mogu da pojedem
Sunday at 08:234 days 1 hour ago, duda said:Novosađani @giuseppe , @freakns , @radisaGde se može normalno ručati u NS?Da nije paljevina, da je pristojno, za običan porodični ručak, ništa egzotika.Ja volim za takve stvari, ako treba u gradu, Aqua Doriu, ispod trvrdjave, na Dunavu...Inace, vise preferiram salase...
Sunday at 09:464 days Slažem se sa kolegama :)Ako želite vojvođanski meni u gradu, Veliki je dobar. Tu je i pokojni Đole znao da dođe na nedeljni ručak. Pabovska hrana pristupačna - Beza na Štrandu. Fine dining - Project 72 sigurno najjači u gradu, ali skup i mora se rezervisati.Opet pub: Gusan u centru. Malo više fensi odmah pored: Maša. Odličan, kod stadiona: Plava frajla.@duda Edited Sunday at 09:484 days by giuseppe