February 25Feb 25 Ispratio sam kafanske preporuke za Niš, ali bih trbao i neki fast food backup, pošto kapiram da će u subotu biti zajebano naći mesto po restoranima. Kapiram da imaju solidnu ponudu?
February 26Feb 26 a ja sam ulovila karte za Semper Idem u Somboru, pa hoću da vodim kumu na ručak pre predstave. davno je neko tražio preporuku, ali nisam našla nikakve odgovore. ima li ih sada? iz tog kraja znam jedino Čardu Andrić, no kuma mi je mesožder, pa Čarda otpada.
February 26Feb 26 14 hours ago, Vasilij Zajcev said: Ispratio sam kafanske preporuke za Niš, ali bih trbao i neki fast food backup, pošto kapiram da će u subotu biti zajebano naći mesto po restoranima. Kapiram da imaju solidnu ponudu? Produzi za Leskovac u kafanu Srč. Ili stari put za Aleksinac i kafana Marjan.
February 26Feb 26 3 minutes ago, Moća said: Produzi za Leskovac u kafanu Srč. Ili stari put za Aleksinac i kafana Marjan. Hvala, to sam sve popisao, a u Marjanu sam jeo još dok se parkiralo u zaustavnoj i bio onaj panjić za lakši prelazak bankine Nego mi treba fast food alternativa ako gradske kafane budu zagužvale. Ovaj @Eleniko mi šalje thumbove, ne preporuke
February 26Feb 26 14 hours ago, Vasilij Zajcev said: Ispratio sam kafanske preporuke za Niš, ali bih trbao i neki fast food backup, pošto kapiram da će u subotu biti zajebano naći mesto po restoranima. Kapiram da imaju solidnu ponudu? царица, прекопута медицинског факултета ништа спец. ал може да прође
February 26Feb 26 I ovo moze da prodje, Ekspres Mali Vikend https://maps.app.goo.gl/uS5FXuELSuTDPZEv5
February 26Feb 26 https://maps.app.goo.gl/Nv9XjZ1S3eKq3FAy8?g_st=com.google.maps.preview.copy van centra,nista spektakularno ali dobra Moravska salata i rostilj.Porcije velike.
February 26Feb 26 2 hours ago, Vasilij Zajcev said: Ovaj @Eleniko mi šalje thumbove, ne preporuke I tebi ?
February 26Feb 26 "Superroštilj Top" Nije neki naziv, ali za standarde brze hrane odličan roštilj. Edited February 26Feb 26 by Milošica
February 27Feb 27 Bio danas u Smederevu i na preporuku lokalaca bili u Zlatnoj kruni i mogu da kazem da je jako dobro i da od mene moze preporuka za posetu ako se zadesite u Sm.
February 27Feb 27 On 26. 2. 2025. at 12:28, decak Kejt said: a ja sam ulovila karte za Semper Idem u Somboru, pa hoću da vodim kumu na ručak pre predstave. davno je neko tražio preporuku, ali nisam našla nikakve odgovore. ima li ih sada? iz tog kraja znam jedino Čardu Andrić, no kuma mi je mesožder, pa Čarda otpada. Nas salas malo van Sombora, odlicna hrana.
February 27Feb 27 On 26. 2. 2025. at 14:11, Vasilij Zajcev said: Nego mi treba fast food alternativa ako gradske kafane budu zagužvale. Ovaj @Eleniko mi šalje thumbove, ne preporuke Ima Nislijska mehana za poneti varijantu. Zoves, narucis, pokupis, klopas.
March 19Mar 19 Jedno pitanje za Novi Pazar. S obzirom da je Ramazanski i Ukrsnji post trenutno da li njihovi majstori cevapa i mantija rade tokom dana ili tek uvece? Hvala
March 19Mar 19 mršavo prošli put kad sam bio a bio je rama(d)zan, poljubio sam vrata na dva, tri mesta i na kraju smo jeli neke burger nebuloze kajne ćevapi, kajne mantije ako ti je na pravcu(kraljevo - raška) idi u bogutovačku banju kod mira