Vasilij Zajcev Posted Tuesday at 22:21 Posted Tuesday at 22:21 Ispratio sam kafanske preporuke za Niš, ali bih trbao i neki fast food backup, pošto kapiram da će u subotu biti zajebano naći mesto po restoranima. Kapiram da imaju solidnu ponudu? 1
decak Kejt Posted yesterday at 11:28 Posted yesterday at 11:28 a ja sam ulovila karte za Semper Idem u Somboru, pa hoću da vodim kumu na ručak pre predstave. davno je neko tražio preporuku, ali nisam našla nikakve odgovore. ima li ih sada? iz tog kraja znam jedino Čardu Andrić, no kuma mi je mesožder, pa Čarda otpada.
Moća Posted yesterday at 13:04 Posted yesterday at 13:04 14 hours ago, Vasilij Zajcev said: Ispratio sam kafanske preporuke za Niš, ali bih trbao i neki fast food backup, pošto kapiram da će u subotu biti zajebano naći mesto po restoranima. Kapiram da imaju solidnu ponudu? Produzi za Leskovac u kafanu Srč. Ili stari put za Aleksinac i kafana Marjan. 2
Vasilij Zajcev Posted yesterday at 13:11 Posted yesterday at 13:11 3 minutes ago, Moća said: Produzi za Leskovac u kafanu Srč. Ili stari put za Aleksinac i kafana Marjan. Hvala, to sam sve popisao, a u Marjanu sam jeo još dok se parkiralo u zaustavnoj i bio onaj panjić za lakši prelazak bankine Nego mi treba fast food alternativa ako gradske kafane budu zagužvale. Ovaj @Eleniko mi šalje thumbove, ne preporuke
kud u maglu Simoviću Posted yesterday at 13:16 Posted yesterday at 13:16 14 hours ago, Vasilij Zajcev said: Ispratio sam kafanske preporuke za Niš, ali bih trbao i neki fast food backup, pošto kapiram da će u subotu biti zajebano naći mesto po restoranima. Kapiram da imaju solidnu ponudu? царица, прекопута медицинског факултета ништа спец. ал може да прође 1
glibav Posted yesterday at 13:31 Posted yesterday at 13:31 I ovo moze da prodje, Ekspres Mali Vikend https://maps.app.goo.gl/uS5FXuELSuTDPZEv5
askeladden Posted yesterday at 14:55 Posted yesterday at 14:55 https://maps.app.goo.gl/Nv9XjZ1S3eKq3FAy8?g_st=com.google.maps.preview.copy van centra,nista spektakularno ali dobra Moravska salata i rostilj.Porcije velike.
Filozof manijak Posted yesterday at 15:34 Posted yesterday at 15:34 2 hours ago, Vasilij Zajcev said: Ovaj @Eleniko mi šalje thumbove, ne preporuke I tebi ? 1
Milošica Posted yesterday at 15:59 Posted yesterday at 15:59 (edited) "Superroštilj Top" Nije neki naziv, ali za standarde brze hrane odličan roštilj. Edited yesterday at 15:59 by Milošica 1
Moća Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bio danas u Smederevu i na preporuku lokalaca bili u Zlatnoj kruni i mogu da kazem da je jako dobro i da od mene moze preporuka za posetu ako se zadesite u Sm.
Milosh76 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 26. 2. 2025. at 12:28, decak Kejt said: a ja sam ulovila karte za Semper Idem u Somboru, pa hoću da vodim kumu na ručak pre predstave. davno je neko tražio preporuku, ali nisam našla nikakve odgovore. ima li ih sada? iz tog kraja znam jedino Čardu Andrić, no kuma mi je mesožder, pa Čarda otpada. Nas salas malo van Sombora, odlicna hrana.
Milosh76 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 26. 2. 2025. at 14:11, Vasilij Zajcev said: Nego mi treba fast food alternativa ako gradske kafane budu zagužvale. Ovaj @Eleniko mi šalje thumbove, ne preporuke Ima Nislijska mehana za poneti varijantu. Zoves, narucis, pokupis, klopas. 1
Recommended Posts