Кристофер Лумумбо Posted Friday at 10:25 Posted Friday at 10:25 2 hours ago, werbatim said: Nesto ne nalazim u pretrazi, da li ima neka preporuka za Surdulicu ili Vladicin Han + okolina. Treba da se prenoci u jednom od ta dva, pa ne bi bilo lose i da se pojede nesto Najveci problem je sto nema sta da se preporuci, sve je prosek ili ispod toga. Jedino da odes do vranja, nije daleko, a klopa je 5 puta bolja. 1
Moća Posted Friday at 10:28 Posted Friday at 10:28 Дојавићу где треба па ће ти забране улаз у град упс овај село.
werbatim Posted Friday at 15:27 Posted Friday at 15:27 (edited) 5 hours ago, Кристофер Лумумбо said: Najveci problem je sto nema sta da se preporuci, sve je prosek ili ispod toga. Jedino da odes do vranja, nije daleko, a klopa je 5 puta bolja. Ako mora Vranje, bice Vranje. Samo me nemojte slati u Nis i/li Pirot, bice jedno sedam sati voznje taj dan, plus rad na terenu...ko ce se posle ponovo vracati u Surdulicu. Sta u Vranju? Vidim da se spominju meana i Morava. Edited Friday at 15:28 by werbatim
Кристофер Лумумбо Posted Friday at 15:31 Posted Friday at 15:31 mehana, uglavnom tamo idem i odlican je rostilj. i nemoj spavati u surdulicu, bolje idi u han, surdulica je uklet grad. 2 1
Eleniko Posted Friday at 15:39 Posted Friday at 15:39 ovaj kristofer šatro neki lokalac a preporuke ko trip advisor, nigde insajderstva idi u konobu 79 u starom dolu, još ti je bliže ako ulaziš sa autoputa, ne ideš u grad. 1
Кристофер Лумумбо Posted Friday at 15:48 Posted Friday at 15:48 ma ja ne idem nigde van grada kad sam dole, ima jedna picerija koja je ok, ali kvalitet je u padu, ostalo je onako, birtije gde ides da se opijas sa lokalcima. teska prica. 1
Mil@n Posted Friday at 16:10 Posted Friday at 16:10 Ako prolazite kroz Novu Pazovu, probajte Etno Kuća Goja. Imaju sasvim solidne porcije korektnog roštilja (i više nego dosta mesa, teško mi je da pojedem sve, kajmaka i pomfrita), za circa 600 dinara. Siguran sam da u državi ne može da se jede jeftinije a bolje što je cool videti u ova vremena kada svi deru na svakom koraku kao sumanuti. 1
Eleniko Posted Friday at 16:37 Posted Friday at 16:37 inače ako ti se ne ide u kafanu, u vranju je solidan ulični roštilj - mi više i ne zabadamo po kafanama dole nego pravac kod 2 brata /ili 2 ortaka, trenutno sam zaboravio/ jedno 200m ispod OMV pumpe u ulici partizanski put. preporuka je više za meso tipa vešalice belo meso nego za mleveno - koje je ukusno i ne pravim problem oko soje ali jbga, jug je i treba zadržati cenu. izbor priloga je spektakl, moja žena jednom izazvala skandal kad je tražila da joj napune somun salatama bez mesa, jedva smo objasnili da ćemo platiti koliko god hoće. posle su dovodili ekipu da je pokažu kao čudo u vranje. lepo se sedi unutra, ali nije kafana. mislim da se ulica zove partizanski put, tu je blizu i kod mrkelu 2 ako zagusti.
werbatim Posted Friday at 17:22 Posted Friday at 17:22 Nije da mi se ide, ali ne idem sam + sluzbeno, tako da ce biti neka kafana (znam kolege). Hvala za preporuke.
Recommended Posts