Jump to content

Restorani u Srbiji koje treba posetiti

Featured Replies

Salas Mali park... Sremacka supa

IMG_20241020_144640.jpg

Ramstek sa becar paprikasem

IMG_20241020_151037.jpg

Edited by Milosh76

• Replies 3.4k
  • Views 461.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vasilij Zajcev
    Vasilij Zajcev

Samo da javno i s lica mesta pohvalim Kud u maglu Simonovica...pa da umrem:) Bez zajebancije, retki su ljudi koji u ovim godinama uspeju da me oduseve preporukom, pogotovu kafanskom, pa ide naklo

• Presoljeno jelo je tragedija, ali podjednaka tragedija je i jelo koje nije dovoljno soljeno prilikom pripremanja. Sve je tu, ali ukus nije kako treba. Naknadno dosoljavanje pomaže samo donekle. Ukusi

• "Naša kačara" na Bukulji - na preporuku konobara uzeli rebra i oduševili se. Služe ih sa džemom od habanero paprika, začinima za koje nisu hteli da mi kažu koji su i nekakvim medom (bar mi se tako čin

Posted Images

Okreni kameru Mišo, da te vidim.

ne znam zašto se svi konobari zaprepaste kad tražima da mi daju supu bez rezanaca

kao hleb da močam u supu

Mali hrast, sestoro i dete od 15 godina...3kg prasecih bajadera (3000  din/kg), tri rakije, dva piva, dve litarske kisele, tri kokakole, 4 salate, tri korpe hleba... 16500 dinara, ne primaju kartice, mogu evri, dolari i dinari 😁

Broj Malog hrasta 0642116756, morao sam da zovem u sredu da zakazem za danas.

Savrseno kao i uvek.

Edited by Milosh76

23 minutes ago, Milosh76 said:

Mali hrast, sestoro i dete od 15 godina...3kg prasecih bajadera (3000  din/kg), tri rakije, dva piva, dve litarske kisele, tri kokakole, 4 salate, tri korpe hleba... 16500 dinara, ne primaju kartice, mogu evri, dolari i dinari 😁

Broj Malog hrasta 0642116756, morao sam da zovem u sredu da zakazem za danas.

Savrseno kao i uvek.

Najbolje pečenje u ovom delu univerzuma.

To je Arandjelovac?

1 minute ago, Babu Bhatt said:

To je Arandjelovac?

Da, 3.5km od parka u Arandjelovcu na putu ka Lazarevcu.

Jeste li išli u Orahov hlad? Kažu neki da je bolji od MH, a nikako da svratim i proverim.

u mh ne preporučujem da se ide na bum

najverovatnije će biti ćorak

41 minutes ago, napadaj said:

Jeste li išli u Orahov hlad? Kažu neki da je bolji od MH, a nikako da svratim i proverim.

Nisam bio u Malom Hrastu, ali nikad bolje pečenje nisam jeo nego u Orahovom hladu. Par puta sam čak namenski išao u Aranđelovac zbog toga. :D

Stara Kamenica u Topoli sve odlično od rakije kajmaka hleba do roštilja, imaju i pečenje al nisam probao. Preporučam.

IMG_1035.jpeg

IMG_1032.jpeg

• 2 weeks later...

Kraljevo i okolina, dobra kafana/restoran?

Kod Mira, u Bogutovcu. Teleća džigerica, kajmak i lepinjice koje prave sami.

Edited by napadaj

Neko se pogrdno odnosio prema Grošu u Leskovcu

Da ebe oca meni je skroz dobro

Bolje u Le nisam jeo do sada

9 minutes ago, Eleniko said:

Neko se pogrdno odnosio prema Grošu u Leskovcu

Da ebe oca meni je skroz dobro

Bolje u Le nisam jeo do sada

Verovatno ja. Davno je bilo, ne znam više detaljno, ali se sećam nekih besmislenih drvenih etno-metno činija sa lošom imitacijim urnebesa, a la podravka ajvarom i tako tim. I ćevapa sojara naduvanih sodom bikarbonom. I konobara sa epskom kurcoboljom.

Moguće da se promenilo.