Milosh76 Posted October 20 Posted October 20 (edited) Salas Mali park... Sremacka supa Ramstek sa becar paprikasem Edited October 20 by Milosh76 5
kud u maglu Simoviću Posted October 20 Posted October 20 ne znam zašto se svi konobari zaprepaste kad tražima da mi daju supu bez rezanaca kao hleb da močam u supu 1
Milosh76 Posted October 27 Posted October 27 (edited) Mali hrast, sestoro i dete od 15 godina...3kg prasecih bajadera (3000 din/kg), tri rakije, dva piva, dve litarske kisele, tri kokakole, 4 salate, tri korpe hleba... 16500 dinara, ne primaju kartice, mogu evri, dolari i dinari 😁 Broj Malog hrasta 0642116756, morao sam da zovem u sredu da zakazem za danas. Savrseno kao i uvek. Edited October 27 by Milosh76 1
*edited by mod Posted October 27 Posted October 27 23 minutes ago, Milosh76 said: Mali hrast, sestoro i dete od 15 godina...3kg prasecih bajadera (3000 din/kg), tri rakije, dva piva, dve litarske kisele, tri kokakole, 4 salate, tri korpe hleba... 16500 dinara, ne primaju kartice, mogu evri, dolari i dinari 😁 Broj Malog hrasta 0642116756, morao sam da zovem u sredu da zakazem za danas. Savrseno kao i uvek. Najbolje pečenje u ovom delu univerzuma. 2
Milosh76 Posted October 27 Posted October 27 1 minute ago, Babu Bhatt said: To je Arandjelovac? Da, 3.5km od parka u Arandjelovcu na putu ka Lazarevcu. 1
napadaj Posted October 27 Posted October 27 Jeste li išli u Orahov hlad? Kažu neki da je bolji od MH, a nikako da svratim i proverim. 1
kud u maglu Simoviću Posted October 27 Posted October 27 u mh ne preporučujem da se ide na bum najverovatnije će biti ćorak
JozoMujica Posted October 27 Posted October 27 41 minutes ago, napadaj said: Jeste li išli u Orahov hlad? Kažu neki da je bolji od MH, a nikako da svratim i proverim. Nisam bio u Malom Hrastu, ali nikad bolje pečenje nisam jeo nego u Orahovom hladu. Par puta sam čak namenski išao u Aranđelovac zbog toga. 2
chikaminda Posted November 1 Posted November 1 Stara Kamenica u Topoli sve odlično od rakije kajmaka hleba do roštilja, imaju i pečenje al nisam probao. Preporučam. 1
napadaj Posted Sunday at 12:16 Posted Sunday at 12:16 (edited) Kod Mira, u Bogutovcu. Teleća džigerica, kajmak i lepinjice koje prave sami. Edited Sunday at 12:16 by napadaj 1 1
Eleniko Posted Sunday at 13:56 Posted Sunday at 13:56 Neko se pogrdno odnosio prema Grošu u Leskovcu Da ebe oca meni je skroz dobro Bolje u Le nisam jeo do sada
banatjanin Posted Sunday at 14:10 Posted Sunday at 14:10 9 minutes ago, Eleniko said: Neko se pogrdno odnosio prema Grošu u Leskovcu Da ebe oca meni je skroz dobro Bolje u Le nisam jeo do sada Verovatno ja. Davno je bilo, ne znam više detaljno, ali se sećam nekih besmislenih drvenih etno-metno činija sa lošom imitacijim urnebesa, a la podravka ajvarom i tako tim. I ćevapa sojara naduvanih sodom bikarbonom. I konobara sa epskom kurcoboljom. Moguće da se promenilo.
Recommended Posts