darling Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 ja sam prestala da prepoznajem jos kod velikog g, do dva ipsilona nisam ni stigla.
Zli Gli Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 Opet bio u restoranu Gile kod banje Koviljace, sa ujakom iz Svicarske tradicionalno. Ovaj put jeo dimljenu pastrmku sa nekim krompirom, i opet nema greske.
Venom Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 On 31.7.2019. at 12:34, gospa buba said: mene su nagrdili shto sam jela u neznanju i sad ne jedem. niti cu, ako je alternativa da ugostitelju trazim dokaz i merim ribe lenjirom ili ce to da bude kul da ja pitam odakle im riba, a da oni ne slazu sent from bubamoto Jeo sam i ja proslo leto, pa tek posle cuo (moguce ovde). Bas bedak.
Milosh76 Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Arkanj, Na kraj sveta kafana...Riblja corba i mesana riba (keciga, smudj, som) vrlo dobroOtvorena ponovo pre oko godinu dana
radisa Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Ja bio pre 2 nedelje na doručku, jer sam imao već zakazan ručak... Objašnjavali mi da nemaju jaja jer je post... Ali imaju slanine i kulena... Na kraju ih naterao da zovu u Kovilj po jaja, da ne zajebavaju...
kud u maglu Simoviću Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 58 minutes ago, radisa said: Na kraju ih naterao da zovu u Kovilj po jaja, da ne zajebavaju... zaeban si gost 😠
radisa Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Just now, nisam ja said: Pa jel došo u kafanu il crkvu? Ču post. Pa da, ali ima slanine i kulena, nema jaja... Budalaština... U stvari, verovatno to svima pričaju, jer nemaju frižider (imaju one starovremenske podrume, ako sam dobro razumeo konobara), pa kad neko baš zapne kao ja, onda zovu da im donesu jaja... Inače je super mesto... Magarac ostavio utisak na klince, voli da se mazi Poniji baš i neće...
nisam ja Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 (edited) Šta je prvo bilo, jaje ili kokoška Frižider Edited September 7, 2019 by nisam ja
van_Dyke Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 Preporuka za klopu i smestaj na staroj planini ?
cartman Posted September 27, 2019 Posted September 27, 2019 Pirotska ili Knjazevacka strana? Ako ides sa Knjazevacke odlicna klopa (a imaju i smestaj) je u selu Balta Berilovac vila Babin Zub.
Recommended Posts