March 29, 201312 yr Ok znaci to cu da narucim za rodjendan :)Za rodjendan naruči neki reader pa polako...
March 29, 201312 yr Skupo to...Sent from my GT-I9000 using TapatalkSta te briga, nije kao da ces ti da platis
March 29, 201312 yr Ma de mogu da trazim tako skup poklon :-)Inace kako stojimo sa naslovima na srpskom za te citace?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
March 29, 201312 yr Ima da se nadje svašta, i ima ih sve više...Evo od mene za rođ dobiješ 5--6 Kingovih naslova u 15ak knjiga, samo organizuj reader ^_^
March 29, 201312 yr Ma de mogu da trazim tako skup poklon :-)Inace kako stojimo sa naslovima na srpskom za te citace?kulturno skupi pare za obican najnoviji Kindle, nema tri grama u njemu, a baterija traje osamsto petsto godina,mozes kod nas da ga kupis, neraspakovan, za manje od 10.000 din od privatnih preduzetnika na Kupindu.
March 29, 201312 yr A kako ide sa knjigama? Jel moz skidas da ubacujes sve ili postoji odredjena vrsta fajlova? Mozda i ucarim za neki polovni a ocuvan.
March 29, 201312 yr pod kupolom je meni the next best thing posle TO. preporuka.+1a nesto sam razmisljala, pored svih ociglednih kvaliteta, mozda je ono sto me najsuptilnije (i najjace) drzi uz kinga elegancija njegove sveprisutne nostalgije.