ToniAdams Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 rispekt, to je bas djubre. na koju foru je prezivelo dosad?
Sara Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 zar nije poenta da si svestan da je sranje al si srecan i uzivas a ne, sranje je i mucim se i trpim
Skyhighatrist Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Pa ne, očigledno ima nešto što me drži i dalje, inače bataljujem serije ako me ne uhvate u prvih par epizoda... Ovde ima dva-tri lika koji su mi simpa, dvaes-tries koji me nerviraju, zaplet koji mora da s prati uz pomoć olovke i papira, ali jbmlg, nervira me, al' me drži @ToniAdams Gotovo je, konačno, ovo je poslednja sezona.
Sara Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 hahaha, to vise lici na agoniju nego na gresno zadovoljstvo
mustang Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 (edited) riverdale tinejdz dramica Edited July 16, 2018 by mustang
mammy two shoes Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 nemamo odgovarajuću temu, a nije za omiljene serije. vise je za sramim se priznati, ali ja sam uživala u seiji detectorists. nenametljivi, nepretenciozni, nekomercialni, duhoviti. mnogima bi bili dosadnjikavi, ali meni se bas takvi dopadaju. https://www.imdb.com/title/tt4082744/?ref_=nv_sr_1
mraki Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 (edited) 9-1-1 Naleteo na TV-u, najpre malo gledao u neverici pa se navukao. Toliko glupo, nerealno i patetično da je prosto zabavno, sit se nasmejem kao uz neku dobru komediju. Odgledao sam sad već dovoljno epizoda, i pomislio bi čovek da je nemoguće, ali njima nekako uspeva da svaka bude gora od predhodne. Danas uhvatim treću sezonu na FOX-u, cunami niotkuda u LA-u. Stvarno treba videti, teško je prepričati. 9-1-1 > Sharknado Edited November 1, 2019 by mraki
mustang Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 koja je to epizoda bila? i ja to gledam da se uspavam....gledam i ne verujem
mraki Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 (edited) Treća epizoda treće sezone, ali je nastavak tako da je očigledno i druga bila cunami, a sasvim moguće i prva, moram potražiti. Jak start sezone svakako Edit: gledam sad na IMDb odakle mi poznata ova Viktorija Bekam za sirotinju, kad ono Dženifer Lav Hjut, nisam je prepoznao uopšte... Edited November 1, 2019 by mraki
Arkadija Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 (edited) 5 hours ago, mraki said: 9-1-1 Naleteo na TV-u, najpre malo gledao u neverici pa se navukao. Toliko glupo, nerealno i patetično da je prosto zabavno, sit se nasmejem kao uz neku dobru komediju. Odgledao sam sad već dovoljno epizoda, i pomislio bi čovek da je nemoguće, ali njima nekako uspeva da svaka bude gora od predhodne. Danas uhvatim treću sezonu na FOX-u, cunami niotkuda u LA-u. Stvarno treba videti, teško je prepričati. 9-1-1 > Sharknado +1 Mislim da ne postoji serija u kojoj su svi likovi toliko zašećereni i patetični, kao ova. Epizode sa cunamijem u LA-u su po gluposti nadmašile i mnoge filmove. Edited November 1, 2019 by Arkadija
djili Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Nancy Drew, malo kao poor man's Veronica Mars sa duhovima. Glumci su grozni osim Nensi.
mraki Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Reklamiraju 9-1-1 Texas, pa to cela franšiza čoveče!
Frank Pembleton Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Reklamiraju 9-1-1 Texas, pa to cela franšiza čoveče! [emoji3]Video na SB prenosu:"Same number, different city!" ... Shiit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Get Shorty...Toliko je glupavo da ne mogu da prestanem da gledam... Shiit has hit the fan...
Бруклинский Posted May 16, 2020 Posted May 16, 2020 Claws mi je gresno zadovoljstvo, seriju gledam iskljucivo zbog Karrueche, kao sto sam nekada gledao Baywatch zbog Pamele i Carmen Electre Inace sama serija ima vise rupa nego svajcarski sir, radnja je vezana za kozmeticki salon preko kojeg juznjacka mafija pere novac, a ima dosta poznatih glava, na primer Dean Norris (poznatiji kao Hank is serije Breaking Bad) i Kevin Rankin (poznatiji kao Devil iz serije Justified), a takodje u drugoj sezoni pojavljuje se i Franka Potente u ulozi ruske mafijasice, do sada su izasle 3 sezone od po 10 epizoda, a snimanje cetvrte je trenutno prekinuto zbog virusa, inace licno nikada ne bih preporucio bilo kome da gleda ovu seriju, ali mi je ta neka cudna kombinacija Karrueche + dixie mafia ipak dala dovoljno razloga da iskljucim 99% mozga i pravim se da to sto gledam totalno ima nekog smisla. https://www.imdb.com/title/tt5640558/
Recommended Posts