Jump to content

Grešna zadovoljstva

Featured Replies

rispekt, to je bas djubre. na koju foru je prezivelo dosad?

zar nije poenta da si svestan da je sranje al si srecan i uzivas

a ne, sranje je i mucim se i trpim :mellow:

Pa ne, očigledno ima nešto što me drži i dalje, inače bataljujem serije ako me ne uhvate u prvih par epizoda...

Ovde ima dva-tri lika koji su mi simpa, dvaes-tries koji me nerviraju, zaplet koji mora da s prati uz pomoć olovke i papira, ali jbmlg, nervira me, al' me drži :D

@ToniAdams
Gotovo je, konačno, ovo je poslednja sezona.

hahaha, to vise lici na agoniju nego na gresno zadovoljstvo:D

riverdale :)

tinejdz dramica 

Edited by mustang

• 2 months later...

nemamo odgovarajuću temu, a nije za omiljene serije. vise je za sramim se priznati, ali ja sam uživala u seiji detectorists.

nenametljivi, nepretenciozni, nekomercialni, duhoviti. mnogima bi bili dosadnjikavi, ali meni se bas takvi dopadaju.

https://www.imdb.com/title/tt4082744/?ref_=nv_sr_1

• 1 year later...

9-1-1

Naleteo na TV-u, najpre malo gledao u neverici pa se navukao. :blush:

Toliko glupo, nerealno i patetično da je prosto zabavno, sit se nasmejem kao uz neku dobru komediju.

Odgledao sam sad već dovoljno epizoda, i pomislio bi čovek da je nemoguće, ali njima nekako uspeva da svaka bude gora od predhodne.

Danas uhvatim treću sezonu na FOX-u, cunami niotkuda u LA-u. Stvarno treba videti, teško je prepričati. :Hail:

9-1-1 > Sharknado

Edited by mraki

koja je to epizoda bila? :D

i ja to gledam da se uspavam....gledam i ne verujem :laugh:

Treća epizoda treće sezone, ali je nastavak tako da je očigledno i druga bila cunami, a sasvim moguće i prva, moram potražiti. Jak start sezone svakako :lolol:

Edit: gledam sad na IMDb odakle mi poznata ova Viktorija Bekam za sirotinju, kad ono Dženifer Lav Hjut, nisam je prepoznao uopšte...

Edited by mraki

5 hours ago, mraki said:

9-1-1

Naleteo na TV-u, najpre malo gledao u neverici pa se navukao. :blush:

Toliko glupo, nerealno i patetično da je prosto zabavno, sit se nasmejem kao uz neku dobru komediju.

Odgledao sam sad već dovoljno epizoda, i pomislio bi čovek da je nemoguće, ali njima nekako uspeva da svaka bude gora od predhodne.

Danas uhvatim treću sezonu na FOX-u, cunami niotkuda u LA-u. Stvarno treba videti, teško je prepričati. :Hail:

9-1-1 > Sharknado

+1

Mislim da ne postoji serija u kojoj su svi likovi toliko zašećereni i patetični, kao ova. Epizode sa cunamijem u LA-u su po gluposti nadmašile i mnoge filmove.

Edited by Arkadija

• 1 month later...

Nancy Drew, malo kao poor man's Veronica Mars sa duhovima. Glumci su grozni osim Nensi.

• 1 month later...

Reklamiraju 9-1-1 Texas, pa to cela franšiza čoveče! :D

Reklamiraju 9-1-1 Texas, pa to cela franšiza čoveče! [emoji3]
Video na SB prenosu:
"Same number, different city!"

... Shiit has hit the fan...

Get Shorty...
Toliko je glupavo da ne mogu da prestanem da gledam

... Shiit has hit the fan...

• 3 months later...

Claws mi je gresno zadovoljstvo, seriju gledam iskljucivo zbog Karrueche, kao sto sam nekada gledao Baywatch zbog Pamele i Carmen Electre :D

Inace sama serija ima vise rupa nego svajcarski sir, radnja je vezana za kozmeticki salon preko kojeg juznjacka mafija pere novac, a ima dosta poznatih glava, na primer Dean Norris (poznatiji kao Hank is serije Breaking Bad) i Kevin Rankin (poznatiji kao Devil iz serije Justified), a takodje u drugoj sezoni pojavljuje se i Franka Potente u ulozi ruske mafijasice, do sada su izasle 3 sezone od po 10 epizoda, a snimanje cetvrte je trenutno prekinuto zbog virusa, inace licno nikada ne bih preporucio bilo kome da gleda ovu seriju, ali mi je ta neka cudna kombinacija Karrueche + dixie mafia ipak dala dovoljno razloga da iskljucim 99% mozga i pravim se da to sto gledam totalno ima nekog smisla.

https://www.imdb.com/title/tt5640558/

TTyAvYX.png