Jump to content
IGNORED

Umro Petar Kralj

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)

Bata, Gaga i Voja Brajovic.

Edited by pavllle
Posted

Ima još živih velikana, koji su imali značajnije filmske uloge, ali Kralj je bio svojom pojavom, dikcijom, bravurama sinonim za glumčinu. Kralj u pravom smislu te reči.Slava mu!

Posted
Bata, Gaga i Voja Brajovic.
Bora Todorović
Posted

UhhhPočivaj u miru legendo!!!!Gledao skoro neku emisiju Ranka Munitića sa naliv Perom, a posle par dana i sa B.Todorovićem....Uhhh samo jedan je sada živ od njih trojice...

Posted

:( Poslednji pozdrav velikom barduHvala ti Kralju Petre za sve tvoje uloge i likove koje si tako verno ozivljavao

Posted

bio je realno jedan od iritantnijih likova generacije :ss1:

Posted

Kako bese ide ona anegdota:U Tasmajdanskom parku, posle burne noci, uspavanog na klupi probudi Kralja pozornik. Upita ga pozornik:"Koji si ti?""Ja sam Kralj Petar!", odgovori nas velikan."A jel' tako? E, pa Vase Velicanstvo, izvolite poci samnom u stanicu..."Pocivaj u miru, legendo! :(

Posted

Urnebesna situacija. Imao je Pera sreće što nije zaglavio Goli otok, jer se za takve šale i slavljenje slave u Brozoslaviji išlo tamo.

Posted

pricao je petar na tv-u kako se uvek dobro zabavljao za vreme sluzenja vojnog roka jer je jedini on morao da kaze prvo ime pa onda prezime kad pristupa nekom staresini:vojnik petar kralj se javlja na duznost. :)meni je uvek prva asocijacija na njega uloga advokata u seriji "bolji zivot".pocivaj u miru, legendo

Posted

u senci prezimena uvek je ostajao nadimak, naliv pero :)

Posted (edited)
Zadivljujuća karizma obične vanjštine.
... true. Dikcija, ritam, zanat u glumi i razumevanje zivota sa druge strane. Izuzetna licnost. Neka pociva u miru. Edited by CowBoy
Posted (edited)

Danas sam prvi put posle 1971. odgledao Diplomce (na Jucjubu). Mnogo su dobri bili (bolji no sto se secam, doduse razumeo sam jedno 2% first time around)... Svi, a posebno PK. Nije stigao ni do srpskog prosecnog veka, bas mi zao. Fkin' rak.

Edited by Indy