kobni zelaya Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 :( RIP. Jedan od najvećih glumaca, u pozorištu, pre svega, ali je i na filmu imao odličnih uloga.
Otto Katz Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Neka počiva u miru. Zadivljujuća karizma obične vanjštine.
Aće Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 „Ганула Пантелу у срце јуначко вест о Петру Краљу начи слава му амино."
Cane Vukic Prebranac Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Покој му души. Глумачка и људска громада.
Matilda Ivancic Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 naliv pero, komsijo, legendo, slava ti...
Tale Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Jednom prilikom smo on i ja zajedno stajali na vratima sale u Ateljeu 212 i gledali predstavu. Nismo pustili ni Bogoljuba Karića da uđe u salu. On sa vinjakom u čaši, ja nevešto - praznih ruku.Kasnije, u bifeu, je pričao nekom pokazujući na mene: "zajedno smo stajali na vratima".Počivaj u miru, Petre.
Nikodije Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Koliko me je zao Pere, toliko mi je zao i nas, filmskih i pozorisnih konzumenata, jer nam na konzumaciju ostaju sve losiji glumci i sve losije glumacke kreacije.RIP
Recommended Posts