Jump to content

Iran: novi front

Featured Replies

48 minutes ago, barba said:

.

Neki arapski mediji se pozvali na fox..

I verovatno sami uradili matematiku. S tog mesta gde je bio pre 4 na max brzini mu toliko i treba.

.

Videćemo. Nije da imaju razloga da žure. D

• Replies 3.5k
  • Views 374.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• nije nas niko "pritisnuo" nego je u okviru velike akcije repatrijacije isluženog nuklearnog goriva iz nekoliko zemalja istočne evrope nazad u rusiju i naše isluženo gorivo završilo tamo odakle je i do

• Ayatollah
    Ayatollah

Jezik pregrizao...

• Hermetico
    Hermetico

Juče sam držao onlajn čas mojim malim Persijancima. Znamo se, pa sam iscimao mamu njihovu da je pitam kako su. Ispričali smo se, koliko je bila u stanju da priča. Strašno je, ne mogu da se opasulje. S

Posted Images

13 hours ago, Shan Jan said:

Izrael ... je u sustini teokratija gde vera odradjuje ko ima kolika prava i gde je vecina stanovnistva fundamentalisticki nastrojeno. To sto im zene nisu zabradjene i sto imaju Netflix je samo glumljenje Zapada.

brte. pa više uticaja ima religija u Španiji, Nemačkoj, Poljskoj, o Americi i da ne govorim.

Sultan nudi da i ovde bude posrednik i domaćin pregovora između USA i Irana. Obrnuće igricu.

Izrael kreće žestoko

Gledam mapu, Indiji ovo baš zakomplikovalo život.

Zatvoreni ka zapadu tj produžile se rute...

Evo i ovog klovna - Argentine President Javier Milei: “Iran is an enemy of Argentina. Israel is defending Western civilization.”

.

Stiv Benon iz prilicno pouzdanih izvora kako tvrdi , kaze da je zurka pocela i da se ocekuju burni dani u aspektu niza koji moze privesti k ww3.

.

Edited by barba

jel moze neko da mi kaze da li kina i rusija imaju stvarne strateske interese u iranu ili pro forme podrska?

11 minutes ago, Engineer said:

Evo i ovog klovna - Argentine President Javier Milei: “Iran is an enemy of Argentina. Israel is defending Western civilization.”

trampov mali

6 minutes ago, Bogotac said:

jel moze neko da mi kaze da li kina i rusija imaju stvarne strateske interese u iranu ili pro forme podrska?

Kina uvozi naftu, Rusija izvozi preko Irana. Obe zemlje imaju velike projekte tamo. No realno nista zbog cega bi uskakali sada kad su zauzeti svojim projektima.

Putin je cak rekao da je dobio uverenje od Izraela da nece gadjati nuklearne elektrane koje grade Rusi. Meni to zvuci ko jedno lepo okretanje ledja Iranu.

8F3CuBM.png

puke

ove ni majka ne moze da voli

Nisu badave dizali B2, ne

Dajder reci, druže @Lord Protector, imaš kakav komentar?