15 hours ago15 hr 38 minutes ago, mackenzie said:Veoma glupa konvencija.Realno. U poslednjih 30 godina, zbog kršenja nadrljali samo neki Hutui i Srbi.
15 hours ago15 hr 1 hour ago, harper lee said:Neko ni NYT trebalo da kaze da, za razliku od Hamneija, Netanjahu nikada nije oznacen kao meta. Iran veoma dobro zna da se namerna likvidacija drzavnih politickih lidera odvajkada smatra teroristickim aktom i striktno je zabranjeno Zenevskom konvencijom kao i nizom dodatnih aneksa Konvencije a ne uobicajenom ratnom praksom, iako se proverbijalni zapad poslednjih godina i u tu praksu i medjunarodne protokole posrao.Izrael to radi decenijama moguce da je onda prekookeanski sticenik od njih I prepisivao. Obama sa Bin Ladenom, Tramp sa Sulejmanijem itd...Ali je zato Gavrilo Princip prvi poznati terorista
14 hours ago14 hr 1 hour ago, mackenzie said:Veoma glupa konvencija.1 hour ago, Weenie Pooh said:Ko da ga potopi? Kinezi?
14 hours ago14 hr "False flag" znači da ga potopi Izrael i okrivi Iran kako bi ove uvukao da im se pridruže.
14 hours ago14 hr 11 minutes ago, Weenie Pooh said:"False flag" znači da ga potopi Izrael i okrivi Iran kako bi ove uvukao da im se pridruže.:) Sasvim jasno šta je false flag, samo Nimitz nije ni blizu Irana, koliko znam ta udarna grupa je tamo Malezija, Indonezija... Tako da mogu optužiti samo Kineze
14 hours ago14 hr Daleki istok kažeš? Zna se ko tamo voli da krade potapa US Pacific Ally Intercepts Russian Warships Near Coast
14 hours ago14 hr 1 hour ago, dillinger said:Ali je zato Gavrilo Princip prvi poznati teroristaKo kaže? Čak nije ni prvi koji je ubio Habsburga.
13 hours ago13 hr 2 hours ago, Weenie Pooh said:On 14. 4. 2025. at 15:18, Sammael said:Noćas sam sanjao niz bizarnosti, između ostalog kako je kod obale Sirije aktiviran termonuklearni uređaj kod nekog napuštenog broda, kao pokazna vežba Amerikancima šta će im biti s nosačem koji je tu u blizini. Onda sam prisustvovao sastanku u Pentagonu gde je objašnjavan značaj tog nosača za uspostavljanje kontakta s lokalcima i kako ga nikako ne treba pomerati. Posle toga fast forward na scenu kao iz GoT gde Emilija Klark priča s nekom ribom i ljušti i jede pečeno kestenje, a kamera zumira maltene u njena usta.