Jump to content

Iran: novi front

Featured Replies

Veoma glupa konvencija.

• Replies 3.5k
  • Views 374.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• nije nas niko "pritisnuo" nego je u okviru velike akcije repatrijacije isluženog nuklearnog goriva iz nekoliko zemalja istočne evrope nazad u rusiju i naše isluženo gorivo završilo tamo odakle je i do

• Ayatollah
    Ayatollah

Jezik pregrizao...

• Hermetico
    Hermetico

Juče sam držao onlajn čas mojim malim Persijancima. Znamo se, pa sam iscimao mamu njihovu da je pitam kako su. Ispričali smo se, koliko je bila u stanju da priča. Strašno je, ne mogu da se opasulje. S

Posted Images

Be Dvojke su krenule na zapad by

Gt7kFZ1XYAAc7Sb?format=jpg&name=medium

Gleiwitz

Nimitz

RIMA

38 minutes ago, mackenzie said:

Veoma glupa konvencija.

Realno. U poslednjih 30 godina, zbog kršenja nadrljali samo neki Hutui i Srbi.

1 hour ago, harper lee said:

Neko ni NYT trebalo da kaze da, za razliku od Hamneija, Netanjahu nikada nije oznacen kao meta. Iran veoma dobro zna da se namerna likvidacija drzavnih politickih lidera odvajkada smatra teroristickim aktom i striktno je zabranjeno Zenevskom konvencijom kao i nizom dodatnih aneksa Konvencije a ne uobicajenom ratnom praksom, iako se proverbijalni zapad poslednjih godina i u tu praksu i medjunarodne protokole posrao.

Izrael to radi decenijama moguce da je onda prekookeanski sticenik od njih I prepisivao. Obama sa Bin Ladenom, Tramp sa Sulejmanijem itd...

Ali je zato Gavrilo Princip prvi poznati terorista

1 hour ago, mackenzie said:

Veoma glupa konvencija.

1 hour ago, Weenie Pooh said:

Ko da ga potopi? Kinezi?

"False flag" znači da ga potopi Izrael i okrivi Iran kako bi ove uvukao da im se pridruže.

11 minutes ago, Weenie Pooh said:

"False flag" znači da ga potopi Izrael i okrivi Iran kako bi ove uvukao da im se pridruže.

:)

Sasvim jasno šta je false flag, samo Nimitz nije ni blizu Irana, koliko znam ta udarna grupa je tamo Malezija, Indonezija... Tako da mogu optužiti samo Kineze

3 hours ago, Lezilebovich said:

Nepodnosljiva lakoca laganja

Ode i Tulsi. sad

1 hour ago, dillinger said:

Ali je zato Gavrilo Princip prvi poznati terorista

Ko kaže? Čak nije ni prvi koji je ubio Habsburga.

...

Edited by Tutankamon

2 hours ago, Weenie Pooh said:

riba

On 14. 4. 2025. at 15:18, Sammael said:

Noćas sam sanjao niz bizarnosti, između ostalog kako je kod obale Sirije aktiviran termonuklearni uređaj kod nekog napuštenog broda, kao pokazna vežba Amerikancima šta će im biti s nosačem koji je tu u blizini. Onda sam prisustvovao sastanku u Pentagonu gde je objašnjavan značaj tog nosača za uspostavljanje kontakta s lokalcima i kako ga nikako ne treba pomerati. Posle toga fast forward na scenu kao iz GoT gde Emilija Klark priča s nekom ribom i ljušti i jede pečeno kestenje, a kamera zumira maltene u njena usta.