Jump to content

Iran: novi front

Featured Replies

• Replies 3.4k
  • Views 365.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• nije nas niko "pritisnuo" nego je u okviru velike akcije repatrijacije isluženog nuklearnog goriva iz nekoliko zemalja istočne evrope nazad u rusiju i naše isluženo gorivo završilo tamo odakle je i do

• Ayatollah
    Ayatollah

Jezik pregrizao...

• Juče sam držao onlajn čas mojim malim Persijancima. Znamo se, pa sam iscimao mamu njihovu da je pitam kako su. Ispričali smo se, koliko je bila u stanju da priča. Strašno je, ne mogu da se opasulje. S

Posted Images

2 hours ago, Zabalujev said:

Nisam baš optimista. Mali je problem što se Stiv Vitkof za kratko vreme proslavio više kao prevarant nego pregovarač, prvo je zeznuo Hamas u pregovorima za oslobađanje Edena Aleksandera, pa sada ovo sa pregovorima sa Iranom, ne znam koliko će da vrši posao ovo pregovaranje preko Britanaca, pa makar se u pozadini pričalo sa Amerikancija, uz Trampa koji očigledno nema pojma šta će da radi i koji čeka da mu kažu šta da misli.

Na žalost, verovatno si u pravu. Jedan od problema ove Trampove administracije je to što je, osim delulu likova tipa JFK Jr, čine kojekakvi salesmen ili middlemen na berzi, uglavnom prevaranti i secikese kojima je prvi instikt da naprave dobar deal i uzmu proviziju za sebe.

Nema od ovih pregovora nista.

Ovo je Rambuje 2 kojim se kupuje vreme da se legitimizuje napad na Iran. Postavice im uslove koje nijedna drzava ne moze da prihvati i onda ce da sviraju kraj.

Pogledajte ovo Makronovo:

imagen.png

Od jutros prangijanje na Izrael svako malo. Setih se kako su stariji samoupravljači komentarisali onomad rat Iran-Irak, obave klanjanje pa raspale jednu turu artiljerijom rolleyes