Jump to content

Iran: novi front

Featured Replies

Novi napad Irana na Izrael.

Mogli bi Amerikanci uskoro da se ukljuce jer Izrael, posle pocetkog sok udara sada trpi udarce. Da li su Amerikanci ubedjeni da Iranci nece "poklopiti" njihove baze.

Edited by Emerald

• Replies 3.1k
  • Views 344.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jezik pregrizao...

• Juče sam držao onlajn čas mojim malim Persijancima. Znamo se, pa sam iscimao mamu njihovu da je pitam kako su. Ispričali smo se, koliko je bila u stanju da priča. Strašno je, ne mogu da se opasulje. S

• Izgleda da su mole povukle sa ulica takozvanu Cador policiju. Prva pobjeda zena u iranu.  Prica se da ce ukinuti i obavezu da se nosi cador na ulici.   Edit : ne samo da je povukli

Posted Images

1 hour ago, Ivo Petović said:

Ti bi za početak mogao i da se izviniš što si me optužio da relativizujem genocid u Gazi kad sam ustvrdio da Izrael i Netanjahu navijaju za Trampa na izborima i da će on biti još bolja opcija za Izrael.

Loš ti je twitter algoritam jbg, to sam ti i tada rekao.

Neumorno spočitavaš drugima da kanališu gluposti sa Tvitera, dok u istom dahu i sam radiš upravo to.

Ovo sa Trampom kao boljom opcijom za Izrael je više bluesky mudrost, ali princip je isti.

Za Izrael nema bolje/gore opcije u američkoj politici, učipili su se odavno na obe strane. Vrhunac je cinizma srati kako može i gore od pedeset hiljada mrtvih Palestinaca dok stvari nesmetano idu svojim tokom.

4 hours ago, Engineer said:

U našim krajevima su malo pomagali stranu protiv koje je većinska Srbija bila, takoreći poklopili su im se interesi za zapadnim silama. Što bi rek'o fesjbuk "It's complicated"

Dobro sta je ovo, poziv forumu da se podrzi Izrael zbog Mileta Dodika, i da se ocrni Iran jer su podrzavali ARBiH jel tako?

3 hours ago, Ivo Petović said:

Ti bi za početak mogao i da se izviniš što si me optužio da relativizujem genocid u Gazi kad sam ustvrdio da Izrael i Netanjahu navijaju za Trampa na izborima i da će on biti još bolja opcija za Izrael.

Loš ti je twitter algoritam jbg, to sam ti i tada rekao.

Zapravo si u pravu.

Trampara je "izdao" MAGA u najboljoj neo-con tradiciji.

Mislim, Bannon, Carlson i Marjorie TG su protiv mesanja SAD u rat, Pitanje je da li ce Tulsi da prezivi do sledece nedelje. Vansu je neprijatno, a Lindsey i izlapeli Mitch navijaju. A cenim da se nevetramperima i Liz Cheney smesi brk.

To, svakako, znaci da je Tramp gori od onoga sto se ocekivalo, ovde je Tramp bio bolja opcija ne zbog carinskog rata i proterivanja migranata vec ocekivanja da ce malo da smanji nasilnicki dozivljaj po svetu.

To sve, na zalost, uopste ne znaci da bi, counterfactual, Kamala ispregovarala sve i dala nogobulj Bibiju. Naprotiv, u najmanju ruku bi glumila Kaju Kalas a u najgoru (posto joj bistrina nije jaca strana) izigravala Merca.

Trump's Iran dilemma exposes bit...
No image preview

Trump's Iran dilemma exposes bitter split among Maga fait...

The conflict has pitted the isolationist and hawkish wings of the president's party against one another.

Edited by Budja

Da ne editujem post:

Opet se nacionio pun krug, Berni-AOC na istoj strani sa Banonom i Karlsonom.