Yesterday at 15:241 day 11 minutes ago, Tutankamon said:A iza Pakistana je Kinapa nije valjda da verujete u ovu glupost oko Pakistana op ode im državna tva izgleda da je isti modus operandi kao kod gađanja našeg rts-a: najava pola sata pre udara (video sam nekoliko najava), nisu hteli novinare da povuku - u sred prenosa udar i pobeže novinarka (koja je nekome pretila u lajv prenosu)
Yesterday at 15:411 day 3 hours ago, harper lee said:Ovo je doslovno teroristicki textbook.. Da, samo to oni nazivaju Dahija doktrinom. Ova prva nedelja ce se svima ciniti kao lagana predigra ako krene dalje. .
Yesterday at 16:161 day 51 minutes ago, theanswer said:Pogođena zgrada iranske državne televizije. U sred belog dana. https://x.com/manniefabian/status/1934629934216937570 Edited yesterday at 16:181 day by vememah
Yesterday at 16:321 day Navodno ima poginulih. Program ide redovno koliko vidim, negde sam pročitao da im to nije jedina zgrada.Ovde imaju strimovi stanica na persijskom (najviše ih je iz inostranstva sa u Iranu nedostupnim filmovima, serijama i zabavnim programom), IRIB-ove su pri samom dnu.Preporučujem korišćenje ad-blokera za svaki slučaj.Parsa TVParsa TV Free Online TVParsa TV, Watch Live TV channels free with a high quality Edited yesterday at 16:361 day by vememah
Yesterday at 16:501 day Dahija doktrina na zemlji velicine Irana... Jebem ti sunce. Pa sanse nema da imaju toliko resursa, a ako imaju i tek tako sprovedu onda i treba svi da pocrkamo.
Yesterday at 17:501 day Popular Post 35 minutes ago, Nikodije said:Kad mi kaže "napaljena sam, dolazim večeras"Uploading Attachment...
Yesterday at 18:001 day Kako se samo reakcije razlikuju kada je Putin ovako napao Ukrajinu. Navijacka posla. Edited yesterday at 18:011 day by Anduril
Yesterday at 18:071 day 5 minutes ago, Anduril said:Kako se samo reakcije razlikuju kada je Putin ovako napao Ukrajinu. Navijacka posla.Prosto covek da pomisli da ljude kod ovakvih stvari ne vodi moral, vec licna naklonost I afiniteti.
Yesterday at 18:101 day Popular Post S tom razlikom da je ovde Izrael napao Iran, a ne obrnuto, što u kombinaciji sa genocidom koji već rade u Gazi, čini navijanje mnogo lakše za razumeti. Pa i sa aspekta morala. Edited yesterday at 18:111 day by Ivo Petović