6 hours ago6 hr 1 hour ago, Zaboravan said:Udarilo?https://www.cnn.com/world/live-news/israel-iran-conflict-06-21-25-intl-hnk#cmc6vpmny000k3b6niyffgdwsKao i obicno, ovo je dvosmisleno. Ovo velikim slovima. Jer nekako je vibe u proslom vremenu. Nadam se da je deo dogovora, ono, mi vas kao bombardujemo, a vi, kao, pretite, i onda se nesto dogovaramo. Samo se nadam, jer sumnjam da je tako. Nece Izrael stati na jednom bombardovanju SADa.
4 hours ago4 hr 2 hours ago, Roger Sanchez said:Nisu badave dizali B2, neDajder reci, druže @Lord Protector, imaš kakav komentar?
2 hours ago2 hr Rece Simon Hersh da ce napasti za vikend .Ne razumem samo potrebu Trumpa da kaci necemo napasti naredne dve nedelje dok su avioni u vazduhu?
2 hours ago2 hr možda se nadao da će iranci uljuljkani time nastaviti rad u tim postrojenjima te da će pored njih pobiti i stotine iranskih inženjera i tehničara, te ih tako vaistinu unazaditi za više godina dok novi ne uđu u štos
1 hour ago1 hr Bez lazne skromnosti,On 19. 6. 2025. at 7:32, Emerald said:Nece im se iskompplikovati jer ce akcija trajati 2-3 dana, verovatno vikend kada su berze zatvorene. Onda ce proglasiti pobedu, ma sta god napravili, nagodiiti se sa ajatolasima ispod stola, tipa neka ide dalje nafta, koju do dana danasnjeg Izrael nije pipnuo, i nesto ce im novca pustiti. Sta ce stvarno ostati od nuklearnog programa Irana to se nece znati u javnosti.Ne znam koliko je moguce ali ne bi me cudilo da su Iranci vec "diversifikovali" svoje nuklearne potenijale koliko se to moze u ovim uslovima. Ono sto je primetno da u poslednjih dan ili dva slabo stradaju visoki zvanicnici Irana sto moze znaciti da su se obavestano malo konsolidovali. Mada ne bih stavljao ruku u vatru za to.Problem za Trampa je visestruk sto se tice napada na Iran. To je nepopularan rat, protiv dobrog dela njegove baze a najgore je sto moze izazvati velike ekonomske probleme. Mora se brzo odraditi i proglasiti pobeda pa onda invazija na Grenland.Takodje sam napisao da Trampova rec o dve nedelje ne znaci nista.On 20. 6. 2025. at 7:56, Emerald said:Ne bi me cudilo da Tramp objavi veceras napad. To sto on kaze nema veliki znacaj.Danas nastavak "razmene vatre" sa istim osobenostima, Izrael jace udara, ali manjeg inteziteta,Pogodio sam dobro za vremenski okvir, sada da vidimo da li ce biti i ostatak moga pisanja tacan tj. kratka akcija i proglasavnje pobede. Ako Iranci nastave jako da udaraju po Izraelu to da ce moci proglasiti pobedu. Edited 1 hour ago1 hr by Emerald
1 hour ago1 hr Koliko sam video, IAEA kaze da nema pojacanog zracenja. Ili nisu probili bunkere ili iranski nuklearni porgram nikada nije dosegao nivo razvoja za koji su tvrdili.Od ostalih vesti, Huti napali americki brod u Crvenom moru.
1 hour ago1 hr Ovo je kao sa Vucicem - dosegli smo nivo kada mogu da uradim i izjavim bukvalno sta hocu.I - pa sta?Slom mozga i bilo kakve zdrave logike. Sve moze.
1 hour ago1 hr An unnamed Israeli official told Axios that the US used B-2 stealth bombers to attack the nuclear sites.The advanced aircraft are known for being capable of delivering the huge 30,000-pound GBU-57 Massive Ordnance Penetrator. The “bunker-buster” bomb is thought to be capable of destroying the Fordo facility, which had remained untouched over the past eight days, even as Israel inflicted massive damage on the Natanz and Isfahan nuclear facilities.The bomb is believed to be able to penetrate about 200 feet (61 meters) below the surface before exploding, and can be dropped one after another in succession, effectively drilling deeper and deeper with each successive blast.In total, six bunker buster bombs were used on the Fordo facility, according to Fox News’ Sean Hannity, who said he had spoken to Trump.It was previously speculated that just two bunker-busters would be needed to destroy the site.The Natanz and Isfahan sites were hit with 30 Tomahawk missiles launched by American submarines some 400 miles away, Hannity said.https://www.timesofisrael.com/us-strikes-irans-elusive-fordo-facility-joining-israels-fight-against-nuclear-program/
1 hour ago1 hr 17 minutes ago, Emerald said:Koliko sam video, IAEA kaze da nema pojacanog zracenja.Ili nisu probili bunkere ili iranski nuklearni porgram nikada nije dosegao nivo razvoja za koji su tvrdili.Od ostalih vesti, Huti napali americki brod u Crvenom moru.Nećemo nikada ni saznati da li su uspeli da probiju Fordow, Iranci neće reći ni ako jesu ni ako nisu. Posebno ako nisu, jer bi onda gađali opet.
1 hour ago1 hr 20 minutes ago, Emerald said:Od ostalih vesti, Huti napali americki brod u Crvenom moru.. Ne znam da li je fejk akaunt, no...