Jump to content

Iran: novi front

Featured Replies

• Replies 3.4k
  • Views 366.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• nije nas niko "pritisnuo" nego je u okviru velike akcije repatrijacije isluženog nuklearnog goriva iz nekoliko zemalja istočne evrope nazad u rusiju i naše isluženo gorivo završilo tamo odakle je i do

• Ayatollah
    Ayatollah

Jezik pregrizao...

• Juče sam držao onlajn čas mojim malim Persijancima. Znamo se, pa sam iscimao mamu njihovu da je pitam kako su. Ispričali smo se, koliko je bila u stanju da priča. Strašno je, ne mogu da se opasulje. S

Posted Images

2 hours ago, Zabalujev said:

Nisam baš optimista. Mali je problem što se Stiv Vitkof za kratko vreme proslavio više kao prevarant nego pregovarač, prvo je zeznuo Hamas u pregovorima za oslobađanje Edena Aleksandera, pa sada ovo sa pregovorima sa Iranom, ne znam koliko će da vrši posao ovo pregovaranje preko Britanaca, pa makar se u pozadini pričalo sa Amerikancija, uz Trampa koji očigledno nema pojma šta će da radi i koji čeka da mu kažu šta da misli.

Na žalost, verovatno si u pravu. Jedan od problema ove Trampove administracije je to što je, osim delulu likova tipa JFK Jr, čine kojekakvi salesmen ili middlemen na berzi, uglavnom prevaranti i secikese kojima je prvi instikt da naprave dobar deal i uzmu proviziju za sebe.

Nema od ovih pregovora nista.

Ovo je Rambuje 2 kojim se kupuje vreme da se legitimizuje napad na Iran. Postavice im uslove koje nijedna drzava ne moze da prihvati i onda ce da sviraju kraj.

Pogledajte ovo Makronovo:

imagen.png

Od jutros prangijanje na Izrael svako malo. Setih se kako su stariji samoupravljači komentarisali onomad rat Iran-Irak, obave klanjanje pa raspale jednu turu artiljerijom rolleyes

Ja stvarno ne razumem tu fascinaciju naučnicima pojedincima. Kao, devet ljudi je apsolutno nezamenljivo u zemlji od devedeset miliona, WTF?

Ne mora da se izmišlja cepanje atoma od temelja, uranium enrichment je dobro utemeljena tehnologija, potreban im je legwork više nego ne znam kakva inovacija i inspiracija.

Jebote 'ladno mislis da znas kako se obogacuje uranijum i pravi nuklearka

hail hail

Možda je "evo, rešili smo problem, mogli bi malo i da prestanemo pre nego što nas načisto razjebu"?

Tako zvuči, a tome se i nadam

15 minutes ago, Lezilebovich said:

hail hail

to mu je ostalo od kad nije gledao cernobil.

30 minutes ago, Lezilebovich said:

hail hail

.

Edited by Lord Protector

30 minutes ago, Lezilebovich said:

hail hail

14 minutes ago, nenad said:

to mu je ostalo od kad nije gledao cernobil.

Ma šta tu ima, kladim se da nije previše teško fantom

Ali ozbiljno, ne živimo u epohi renensanse gde tehnološke inovacije sprovode prosvećeni plemići polimate u svojim zamkovima na vr' planine.

Znanje se poseduje sistemski, a ljudi su uglavnom samo izvođači radova. Zamenjiv resurs, svidelo se to nama ili ne.

Najbolji primer te škole mišljenja je Boing, koji je iskusne radnike zamenio jefitnim novajlijama. Jedva da je 500 ljudi izgubilo život zbog toga.