Jump to content

Iran: novi front

Featured Replies

11 minutes ago, Tutankamon said:

A iza Pakistana je Kina

pa nije valjda da verujete u ovu glupost oko Pakistana ohmy

op ode im državna tv

a izgleda da je isti modus operandi kao kod gađanja našeg rts-a: najava pola sata pre udara (video sam nekoliko najava), nisu hteli novinare da povuku - u sred prenosa udar i pobeže novinarka (koja je nekome pretila u lajv prenosu)

• Replies 3k
  • Views 333.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jezik pregrizao...

• Hermetico
    Hermetico

Juče sam držao onlajn čas mojim malim Persijancima. Znamo se, pa sam iscimao mamu njihovu da je pitam kako su. Ispričali smo se, koliko je bila u stanju da priča. Strašno je, ne mogu da se opasulje. S

• Izgleda da su mole povukle sa ulica takozvanu Cador policiju. Prva pobjeda zena u iranu.  Prica se da ce ukinuti i obavezu da se nosi cador na ulici.   Edit : ne samo da je povukli

Posted Images

Pogođena zgrada iranske državne televizije. U sred belog dana.

Kao da sam vec video ovaj scenario negde...

3 hours ago, harper lee said:

Ovo je doslovno teroristicki textbook.

.

Da, samo to oni nazivaju Dahija doktrinom.

Ova prva nedelja ce se svima ciniti kao lagana predigra ako krene dalje.

.

Pedare sag!

Aj bolje da ništa više ne kažem.

Navodno ima poginulih. Program ide redovno koliko vidim, negde sam pročitao da im to nije jedina zgrada.

Ovde imaju strimovi stanica na persijskom (najviše ih je iz inostranstva sa u Iranu nedostupnim filmovima, serijama i zabavnim programom), IRIB-ove su pri samom dnu.

Preporučujem korišćenje ad-blokera za svaki slučaj.

Parsa TV
No image preview

Parsa TV Free Online TV

Parsa TV, Watch Live TV channels free with a high quality

Edited by vememah

Dahija doktrina na zemlji velicine Irana... Jebem ti sunce. Pa sanse nema da imaju toliko resursa, a ako imaju i tek tako sprovedu onda i treba svi da pocrkamo.

12 minutes ago, Fins fleet said:

Pa sanse nema da imaju toliko resursa...

aMVOYpG_700bwp.webp

Kad mi kaže "napaljena sam, dolazim večeras"

rokaj-samo-rokaj-samo-rokaj.gif

• Popular Post
35 minutes ago, Nikodije said:

Kad mi kaže "napaljena sam, dolazim večeras"

Uploading Attachment...

17500961753777785417459990807377.jpg

Kako se samo reakcije razlikuju kada je Putin ovako napao Ukrajinu. Navijacka posla.

Edited by Anduril

5 minutes ago, Anduril said:

Kako se samo reakcije razlikuju kada je Putin ovako napao Ukrajinu. Navijacka posla.

Prosto covek da pomisli da ljude kod ovakvih stvari ne vodi moral, vec licna naklonost I afiniteti.

• Popular Post

S tom razlikom da je ovde Izrael napao Iran, a ne obrnuto, što u kombinaciji sa genocidom koji već rade u Gazi, čini navijanje mnogo lakše za razumeti. Pa i sa aspekta morala.

Edited by Ivo Petović