8 hours ago8 hr 11 minutes ago, Tutankamon said:A iza Pakistana je Kinapa nije valjda da verujete u ovu glupost oko Pakistana op ode im državna tva izgleda da je isti modus operandi kao kod gađanja našeg rts-a: najava pola sata pre udara (video sam nekoliko najava), nisu hteli novinare da povuku - u sred prenosa udar i pobeže novinarka (koja je nekome pretila u lajv prenosu)
7 hours ago7 hr 3 hours ago, harper lee said:Ovo je doslovno teroristicki textbook.. Da, samo to oni nazivaju Dahija doktrinom. Ova prva nedelja ce se svima ciniti kao lagana predigra ako krene dalje. .
7 hours ago7 hr 51 minutes ago, theanswer said:Pogođena zgrada iranske državne televizije. U sred belog dana. https://x.com/manniefabian/status/1934629934216937570 Edited 7 hours ago7 hr by vememah
7 hours ago7 hr Navodno ima poginulih. Program ide redovno koliko vidim, negde sam pročitao da im to nije jedina zgrada.Ovde imaju strimovi stanica na persijskom (najviše ih je iz inostranstva sa u Iranu nedostupnim filmovima, serijama i zabavnim programom), IRIB-ove su pri samom dnu.Preporučujem korišćenje ad-blokera za svaki slučaj.Parsa TVParsa TV Free Online TVParsa TV, Watch Live TV channels free with a high quality Edited 7 hours ago7 hr by vememah
6 hours ago6 hr Dahija doktrina na zemlji velicine Irana... Jebem ti sunce. Pa sanse nema da imaju toliko resursa, a ako imaju i tek tako sprovedu onda i treba svi da pocrkamo.
5 hours ago5 hr Popular Post 35 minutes ago, Nikodije said:Kad mi kaže "napaljena sam, dolazim večeras"Uploading Attachment...
5 hours ago5 hr Kako se samo reakcije razlikuju kada je Putin ovako napao Ukrajinu. Navijacka posla. Edited 5 hours ago5 hr by Anduril
5 hours ago5 hr 5 minutes ago, Anduril said:Kako se samo reakcije razlikuju kada je Putin ovako napao Ukrajinu. Navijacka posla.Prosto covek da pomisli da ljude kod ovakvih stvari ne vodi moral, vec licna naklonost I afiniteti.
5 hours ago5 hr Popular Post S tom razlikom da je ovde Izrael napao Iran, a ne obrnuto, što u kombinaciji sa genocidom koji već rade u Gazi, čini navijanje mnogo lakše za razumeti. Pa i sa aspekta morala. Edited 5 hours ago5 hr by Ivo Petović