Frank Pembleton Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=3yBHxsTnIXg
FERNOUX H Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Jebote počeo sam drugu sezonu i ne mogu da verujem. 525 00:51:39,677 --> 00:51:42,112 On ima namjeru ubiti potpredsjednika i njegov stožer. 00:51:42,407 --> 00:51:44,938 Moraš mi vjerovati. Još nije kasno da ga zaustavimo. -Tebi vjerovati? 528 00:51:47,084 --> 00:51:49,877 Jebala si se s mojim muûem. Ajde, preko ovakvih stvari još čovek da pređe...ali Hezbolah i Al Kaida? Jebote, i Iran sad... Kakva je priča u izraelskoj verziji? Jer bilo ovo negde na topiću, da ne naletim na spojlere?
Frank Pembleton Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Jebote počeo sam drugu sezonu i ne mogu da verujem. Ajde, preko ovakvih stvari još čovek da pređe...ali Hezbolah i Al Kaida? Jebote, i Iran sad... Kakva je priča u izraelskoj verziji? Jer bilo ovo negde na topiću, da ne naletim na spojlere? Prilično drugačija...
FERNOUX H Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Sve što bih rekla je već rečeno, ja sam kasnila sa gledanjem iz opravdanih razloga, tako da sam pročitala većinu spojlera :P . jedino što zameram ovoj epizodi je glupav razgovor sa ćerkom u onom bunkeru i to kako je mala znala koga da pozove i da oni ladno preusmeravaju poziv sikret servis osobama koji bez problema daju telefon tatici i samo to. Za bombu smo znali da neće eksplodirati, jer je druga sezona sigurna. Zato je Rubikon fenomenalna serija, tamo su imali herca da pobiju sve redom, ovo je samo odlična serija u moru prosečnih. Na kraju prve sezone sam po prvi put u životu bio spreman da batalim neku seriju.
kud u maglu Simoviću Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 večeras bi trebala biti premijera nove sezone
bradilko Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 večeras bi trebala biti premijera nove sezone utorak 22 h - fox
Arkadija Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Počeo Homeland. Prva epizoda nas uvodi u radnju i likove, ali opšte je da ćemo saznati kako Ameri, tj. Holivud doživljavaju Siriju, problem sa izbeglicama i kako se odnose prema evropskim saveznicima. Moja najveća zamerka mi je Keri Metison. Jbte, ona bi trebalo da je ženska munja i aždaja posle 15 godina u CIA, a ona dolazi na posao i izgleda i ponaša se kao zalutala tek diplomirana studentkinja koja ide u veliku kompaniju da preda CV (poseban akcenat stavljam na njenu torbicu preko ramena)
stajebrebilo Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Meni je sve ovo mlako, kao igrala se deca rata. Oni mudroseri slusaju oprativca kakvo je stanje na terenu... slučajno poslato sa TT
stajebrebilo Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Meni je sve ovo mlako, kao igrala se deca rata. Oni mudroseri slusaju operativca kakvo je stanje na terenu... slučajno poslato sa TT
Ros Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Moja najveća zamerka mi je Keri Metison. Jbte, ona bi trebalo da je ženska munja i aždaja posle 15 godina u CIA, a ona dolazi na posao i izgleda i ponaša se kao zalutala tek diplomirana studentkinja koja ide u veliku kompaniju da preda CV (poseban akcenat stavljam na njenu torbicu preko ramena) pa nije vise u partizanima. :)
Frank Pembleton Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Razvučeno. Ali gledaće se... poslato sa WC šolje by BVK
Bogotac Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Dobra epizoda,vredi li gledati prethodne dve sezone?U kojoj sezoni se zavrsava prica sa Brodijem?
Recommended Posts