Jump to content
IGNORED

Homeland

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

212

• Lrd

132

• MayDay

89

• Milosh76

88

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Posted

Jebote počeo sam drugu sezonu i ne mogu da verujem.

525
00:51:39,677 --> 00:51:42,112
On ima namjeru ubiti
potpredsjednika i njegov stožer.

00:51:42,407 --> 00:51:44,938
Moraš mi vjerovati. Još nije kasno
da ga zaustavimo. -Tebi vjerovati?

528
00:51:47,084 --> 00:51:49,877

Jebala si se s mojim muûem.

Ajde, preko ovakvih stvari još čovek da pređe...ali Hezbolah i Al Kaida? Jebote, i Iran sad...

Kakva je priča u izraelskoj verziji? Jer bilo ovo negde na topiću, da ne naletim na spojlere?

Posted

Jebote počeo sam drugu sezonu i ne mogu da verujem.

Ajde, preko ovakvih stvari još čovek da pređe...ali Hezbolah i Al Kaida? Jebote, i Iran sad...

Kakva je priča u izraelskoj verziji? Jer bilo ovo negde na topiću, da ne naletim na spojlere?

Prilično drugačija...
Posted

Sve što bih rekla je već rečeno, ja sam kasnila sa gledanjem iz opravdanih razloga, tako da sam pročitala većinu spojlera :P .

jedino što zameram ovoj epizodi je glupav razgovor sa ćerkom u onom bunkeru i to kako je mala znala koga da pozove i da oni ladno preusmeravaju poziv sikret servis osobama koji bez problema daju telefon tatici i samo to. Za bombu smo znali da neće eksplodirati, jer je druga sezona sigurna.

Zato je Rubikon fenomenalna serija, tamo su imali herca da pobiju sve redom, ovo je samo odlična serija u moru prosečnih.

Na kraju prve sezone sam po prvi put u životu bio spreman da batalim neku seriju.

• 4 weeks later...
Posted

večeras bi trebala biti premijera nove sezone

:unsure:

Posted

večeras bi trebala biti premijera nove sezone

:unsure:

utorak 22 h - fox

Posted

Počeo Homeland.

Prva epizoda nas uvodi u radnju i likove, ali opšte je da ćemo saznati kako Ameri, tj. Holivud doživljavaju Siriju, problem sa izbeglicama i kako se odnose prema evropskim saveznicima.

Moja najveća zamerka mi je  Keri Metison. Jbte, ona bi trebalo da je ženska munja i aždaja posle 15 godina u CIA, a ona dolazi na posao i izgleda i ponaša se kao zalutala tek diplomirana  studentkinja koja ide u veliku kompaniju da preda CV (poseban akcenat stavljam na njenu torbicu preko ramena) :frust:  

Posted

Meni je sve ovo mlako, kao igrala se deca rata. Oni mudroseri slusaju oprativca kakvo je stanje na terenu...

slučajno poslato sa TT

Posted

Meni je sve ovo mlako, kao igrala se deca rata. Oni mudroseri slusaju operativca kakvo je stanje na terenu...

slučajno poslato sa TT

Posted

Moja najveća zamerka mi je  Keri Metison. Jbte, ona bi trebalo da je ženska munja i aždaja posle 15 godina u CIA, a ona dolazi na posao i izgleda i ponaša se kao zalutala tek diplomirana  studentkinja koja ide u veliku kompaniju da preda CV (poseban akcenat stavljam na njenu torbicu preko ramena) :frust:  

pa nije vise u partizanima. :)

Posted

Аматерски. На нивоу прошле године.

Posted

Razvučeno. Ali gledaće se...

poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Dobra epizoda,vredi li gledati prethodne dve sezone?U kojoj sezoni se zavrsava prica sa Brodijem?