Malvo Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 zaboravljate da su već ubili potpredsednika sad napadom preko bajpasa.
Weenie Pooh Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 A na sahrani istog bomba u kolima, neprimećeno parkiranim tik uz podijum na kome CIA crnac drži opelo. I to bomba razorne moći dovoljne da poruši nekoliko obližnjih zgrada
Lrd Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 zaboravljate da su već ubili potpredsednika sad napadom preko bajpasa. :( Jesam.
Arkadija Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Ali to nisu bili ovi Pakistanci, već neki drugi zlikovci iz Al Kaide iz Iraka, valjda? Brodi je bio njihova marioneta.
Malvo Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 mislio sam na producente, verujem i ostali. ne znam da li postoji praksa da serija koja beleži veliki pad gledanosti bude ukinuta pre završetka sezone? ako ne, bar po ovome bi mogli da uđu u istoriju, smanjila se za gotovo 50% u odnosu na treću sezonu. petu čisto sumnjam da ćemo da vidimo, mada ko zna, možda ova ludost puna stereotipa ima prođu kod izvesnog dela populacije.
Weenie Pooh Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Ma ima nekakvu prođu sto posto, ali moguće je da nema dovoljnu bez onog porodičnog aspekta, varala žena ratnog heroja/teroristu i šta će deca da kažu i bla bla truć. A da je ukinu u sred sezone meni bi bilo apsolultno fantastično, šteta što se nikad neće desiti :D
Lrd Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Ma ima nekakvu prođu sto posto, ali moguće je da nema dovoljnu bez onog porodičnog aspekta, varala žena ratnog heroja/teroristu i šta će deca da kažu i bla bla truć. A da je ukinu u sred sezone meni bi bilo apsolultno fantastično, šteta što se nikad neće desiti :D Jebote, imam pamćenje od četir' sekunde. Ja sam skroz zaboravio na ženu™ i ćerku™. Bio bi osnovni red da se u ovoj sezoni makar pomene šta se sa njima dešava. Sad sam shvatio da nismo čuli ni reč o Brodiju. Da li je postao heroj u američkoj javnosti, da li je rehabilitovan i ostalo. (Ostavljam, naravno, mogućnost i da smo čuli, a ja zaboravio, pošto je Homlend tako nezaboravan.)
Arkadija Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 A da je ukinu u sred sezone meni bi bilo apsolultno fantastično, šteta što se nikad neće desiti :D Joj nemoj, pa to bi izazvalo onaj misteriozni efekat nostalgije, koji dovodi do toga da se sa setom sećamo takvih sranja i želimo da vidimo šta se desilo sa likovima. Bolje neka se završi kako tako, i onda ćao, nema više.
Malvo Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 zamišljam kako javljaju kler da je serija ukinuta i ona onako sama sebi: "ou gaaaaad, jebeš pare, fala onoj stvari da se ovo završilo, ne mogu više da izigravam budalu"
theanswer Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Jebote, imam pamćenje od četir' sekunde. Ja sam skroz zaboravio na ženu™ i ćerku™. Bio bi osnovni red da se u ovoj sezoni makar pomene šta se sa njima dešava. Sad sam shvatio da nismo čuli ni reč o Brodiju. Da li je postao heroj u američkoj javnosti, da li je rehabilitovan i ostalo. (Ostavljam, naravno, mogućnost i da smo čuli, a ja zaboravio, pošto je Homlend tako nezaboravan.) ajde na iritantnu ćerku što si zaboravio,al na ženu...
porucnik vasic Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 zaboravljate da su već ubili potpredsednika sad napadom preko bajpasa. То је био срчани удар. Чак и није нелогично. A na sahrani istog bomba u kolima, neprimećeno parkiranim tik uz podijum na kome CIA crnac drži opelo. I to bomba razorne moći dovoljne da poruši nekoliko obližnjih zgrada Јах, и онда отму идућег директора. Иако је у том тренутку бивши. Опасније место за рад него да си камиказа. zamišljam kako javljaju kler da je serija ukinuta i ona onako sama sebi: "ou gaaaaad, jebeš pare, fala onoj stvari da se ovo završilo, ne mogu više da izigravam budalu" Клер је продуцент, мислим да би она поприлично била разочарана отказивањем. Питала ме моја претпостављена команда јуче усред гледања епизоде, зашто ја ово све гледам. Никако нисам могао да јој дам сувисли одговор.
MiddleClass Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Ово је лудило, одгледасмо Последњи танго у Исламабаду, док ИСИ оте бившег генералног ЦИА-е. Количина глупости по епизоди почиње да достиже Револуцију несрећног Абрамса. Страшно. Sent from my iPhone using Tapatalk +1 Veliko, ljigavo sranje!
MiddleClass Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 petu čisto sumnjam da ćemo da vidimo, mada ko zna, možda ova ludost puna stereotipa ima prođu kod izvesnog dela populacije. Jos odavno su rekli da je cetvrta sezona i poslednja.
porucnik vasic Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Jos odavno su rekli da je cetvrta sezona i poslednja. ?
Lrd Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 ? Ja sad izguglo i nisam našao, ali sam isto iz nekog razloga bio siguran da je četvrta sezona Homlenda najavljivana kao poslednja.
Recommended Posts