Jump to content
IGNORED

Homeland

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

Posted

Lrd, vrijedi li ovo gledati? Kakva je treca sezona?

Pogledah tri epizode i ovo sve gore i gore. Najgora je treca gdje su i Keri I Brodi zatoceni svako u svom kutku svijetu, zatvor ih gusi i na kraju se predaju drogi/ljekovima... :lol::isuse:

Inace se nista bitno nije desilo.

Edit: Pogledah i cetvrtu epizodu i odoh spavati. Ovo je vrijedjanje teligencije. Koji cunning plan Sola i Keri...

Poprave se malo do kraja, kad se raspiše Mali Perica, ali generalno nije ništa posebno. Mada, kad si već krenuo...

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

212

• Lrd

132

• MayDay

89

• Milosh76

88

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zahvaljujem obojici. A ne umijem ja prestati gledati cak i kad mi se ne svidi. Sve kazem kad sam dosao do sad pogledacu do kraja. Nisam karakter! :)

Posted

Edit: Pogledah i cetvrtu epizodu i odoh spavati. Ovo je vrijedjanje teligencije. Koji cunning plan Sola i Keri...

Samo cu ti reci da ce se do kraja odigrati sve kako su zamislili, cunning plan je u potpunosti uspio i slobodno prestani da gledas i sacuvaj zivce.

Ja ti zelim dobro za razliku od ove dvojice iznad.

• 2 weeks later...
Posted

Zavrsih prekjuce ovu "seriju". Koja sprdnja... :lol:

Prve dvije sezone su bile makar uzbudljive iako naivne. Ovo je smijesno postalo. Nije mi jasno sta ce im 4. sezona...

Posted

A jbg. Sve si mi lijepo rekao i ti i ostali. Srecom ima samo 12 epizoda pa se dalo pogledati. Samo mi je zao sto nisu nju roknuli, a ne njega jer me vise nervira Keri.

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

05.10.

• 2 months later...
Posted

05.10.

Има ли ико да се наштрио?

Posted

da li su nagovestili čime će se baviti sad kad je hrabri vojnik žuća nastradao? imaće priliku da se izvuku iz kučina u koje su se upetljali, mada više nemaju brodijev lik, koji je pružao dramatiku na kojoj su se temeljile pozitivne stvari.

Posted

verujem da će to biti kvin

Posted

bilo bi kul da bude nešto u vezi sa solom, sumnjiv je njegov prelazak u savetničke™ vode

Posted

A gde je šta radi Agent Keri, zna li se? Zamišljam da je otvorila neki new age mental health camp negde u divljjini, pa leči bivše agente i teroriste-pokajnike u maniru toliko hippy-go-lucky da bi ga se i Mejdejka postidela...

(Pitam čisto informativno, ne gledam više trešinu.)