Lrd Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Lrd, vrijedi li ovo gledati? Kakva je treca sezona? Pogledah tri epizode i ovo sve gore i gore. Najgora je treca gdje su i Keri I Brodi zatoceni svako u svom kutku svijetu, zatvor ih gusi i na kraju se predaju drogi/ljekovima... Inace se nista bitno nije desilo. Edit: Pogledah i cetvrtu epizodu i odoh spavati. Ovo je vrijedjanje teligencije. Koji cunning plan Sola i Keri... Poprave se malo do kraja, kad se raspiše Mali Perica, ali generalno nije ništa posebno. Mada, kad si već krenuo...
MiddleClass Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Zahvaljujem obojici. A ne umijem ja prestati gledati cak i kad mi se ne svidi. Sve kazem kad sam dosao do sad pogledacu do kraja. Nisam karakter! :)
Feindouno Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Edit: Pogledah i cetvrtu epizodu i odoh spavati. Ovo je vrijedjanje teligencije. Koji cunning plan Sola i Keri... Samo cu ti reci da ce se do kraja odigrati sve kako su zamislili, cunning plan je u potpunosti uspio i slobodno prestani da gledas i sacuvaj zivce. Ja ti zelim dobro za razliku od ove dvojice iznad.
MiddleClass Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Zavrsih prekjuce ovu "seriju". Koja sprdnja... Prve dvije sezone su bile makar uzbudljive iako naivne. Ovo je smijesno postalo. Nije mi jasno sta ce im 4. sezona...
MiddleClass Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 A jbg. Sve si mi lijepo rekao i ti i ostali. Srecom ima samo 12 epizoda pa se dalo pogledati. Samo mi je zao sto nisu nju roknuli, a ne njega jer me vise nervira Keri.
kud u maglu Simoviću Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 'Homeland' Ups Nazanin Boniadi to Series Regular
Frank Pembleton Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 'Homeland' Ups Nazanin Boniadi to Series Regular Provalio sam je u skandalu, samo je tamo segsi-prevarantkinja... Послато са WЦ шоље усинг БВК
Malvo Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 da li su nagovestili čime će se baviti sad kad je hrabri vojnik žuća nastradao? imaće priliku da se izvuku iz kučina u koje su se upetljali, mada više nemaju brodijev lik, koji je pružao dramatiku na kojoj su se temeljile pozitivne stvari.
Malvo Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 bilo bi kul da bude nešto u vezi sa solom, sumnjiv je njegov prelazak u savetničke vode
Weenie Pooh Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 A gde je šta radi Agent Keri, zna li se? Zamišljam da je otvorila neki new age mental health camp negde u divljjini, pa leči bivše agente i teroriste-pokajnike u maniru toliko hippy-go-lucky da bi ga se i Mejdejka postidela... (Pitam čisto informativno, ne gledam više trešinu.)
Recommended Posts