Jump to content
IGNORED

Homeland

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

Posted
Ja sam potpuno zaboravio taj podzaplet. Kako smo uopšte zaključili da postoji krtica? Zbog bombardovanja CIA beše?
Pa neko je non-stop dojavljivao operativne podatke Abu Naziru tokom prve sezone, a i početkom druge.
  • Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

212

• Lrd

132

• MayDay

89

• Milosh76

88

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne,bre. Celu prvu sezonu su, kao jurili tu krticu. Mi ovde smo sumnjali na sve redom uključujući i Sola. Moj favorit je bio onaj neki tip iz logističke podrške koji je izgledao blago orijentalno. Posle se više nije pojavljivao. Ne sećam se šta je bilo sa njim, možda su ga scenaristi zaboravili. A bogami, zaboravili su i na krticu.

Posted

Da li je previše nenormalno što i dalje čitam forumske komentare serija koje sam deklarativno prestao da gledam? Ja mislim da nije, misery loves company, moram da pecam kad će ko da krene da se razočarava i diže ruke...

Jebem ti seriju!
Šta sam ja gledala?
Najzad glas razuma od tebe, khaleesi -_-
Posted

Ovo finale se kolje sa Dexterom za govno godine.

Posted
Pa neko je non-stop dojavljivao operativne podatke Abu Naziru tokom prve sezone, a i početkom druge.
Ne,bre. Celu prvu sezonu su, kao jurili tu krticu. Mi ovde smo sumnjali na sve redom uključujući i Sola. Moj favorit je bio onaj neki tip iz logističke podrške koji je izgledao blago orijentalno. Posle se više nije pojavljivao. Ne sećam se šta je bilo sa njim, možda su ga scenaristi zaboravili. A bogami, zaboravili su i na krticu.
Meni nešto u glavi da je u ovoj sezoni neko (Iranac?) rekao nešto što je nekog (Keri?) navelo da posumnja da je miniranje CIA bilo inside job, valjda nešto oko pomeranja auta. A dostavljanja operativnih podataka Abu Naziru se ali uopšte ne sećam. Toliko o mom praćenju serije.Ako postoji krtica, onda je to Sol - napravio je haos i postavio je svog čoveka u Iranu, a smaknuo Abu Nazira u pobedi u ratu dve terorističke organizacije. Pošto je upravo ubijeni iranski glavni baja bio prijatelj sa Abu Nazirom.Pretpostavljam da će onda u četvrtoj sezoni Keri da ulovi krticu, pa da se razilazimo.
Posted

Koliko jadna epizoda na svim nivoima.Kakvi su to samo dijalozi :isuse:Keri i Brodi u kolima, Sol i Mira, Keri i Kuin, ne znam sta je jadnije :puke:Odlican kraj, taman da mi ni na kraj pameti ne padne da gledam 4. sezonu.

Posted

Rolling Stone hates ithttp://www.rollingstone.com/movies/news/homeland-finale-recap-left-hanging-20131216?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter

Posted
Meni nešto u glavi da je u ovoj sezoni neko (Iranac?) rekao nešto što je nekog (Keri?) navelo da posumnja da je miniranje CIA bilo inside job, valjda nešto oko pomeranja auta. A dostavljanja operativnih podataka Abu Naziru se ali uopšte ne sećam. Toliko o mom praćenju serije.Ako postoji krtica, onda je to Sol - napravio je haos i postavio je svog čoveka u Iranu, a smaknuo Abu Nazira u pobedi u ratu dve terorističke organizacije. Pošto je upravo ubijeni iranski glavni baja bio prijatelj sa Abu Nazirom.Pretpostavljam da će onda u četvrtoj sezoni Keri da ulovi krticu, pa da se razilazimo.
Na kraju prosle sezone, mnogi su mislili da je Brody postavio eksploziv jer je bio u njegovim kolima. Carrie mu je jedina verovala. I zato je mimo protokola ispitivala Jawadija, koji je mislio da oni u CIA vec znaju ko je to uradio, i bilo mu je cudno da krive Brodija, ali nikad nije rekao Carrie ko je bio njihov covek u CIA, ko je postavio eksploziv.A tacno je da je u pretprosloj sezoni bio neko ko je Abu Naziru dostavljao podatke. Tu se jedno vreme sumnjalo na jednog od operativaca (Danny Galvez), taj lik je bio lakse ranjen na kraju druge sezone i posle se vise nije pojavljivao. Drugi lik koji je meni (a verovatno i drugima) bio sumnjiv je David Estes, koji je bio u samom vrhu CIA, medjutim on je poginuo u eksploziji u zgradi CIA na kraju druge sezone. Vrlo je moguce da su Abu Nazirova krtica i covek koji je postavio eksploziv u zgradu CIA na kraju druge sezone dve sasvim razlicite osobe. Anyway, potraga za tim likom koji je postavio eksploziv je jedini loose end koji je ostao, i mozda jedini razlog zbog koga bi vredelo napraviti 4. sezonu, osim ako prica ne krene u nekom totalno drugom smeru sa bar 50% turnoverom glavnih i sporednih likova.
Posted

nisam pažljivo ispratio i sad me kopka, a mrzi me opet da gledam: sol i dar azal su vodili naizgled besmisleni razgovor u kafeteriji, gde je po treći put pomenuto kako sol ima nešto da radi njujorku - je l se samo seli tamo ili i započinje neki posao, jer je ponudio azalu "triput veću platu"? verovatno će mogući zaplet biti nešto u vezi sa tim.inače, ona scena bega po ubistvu akbarija je toliko besmislena da ne vidim zašto je bio problem da pobegnu u tišini, a ne kao ovima malo fali da ih stignu do kapije, ali oni sedoše u kola, pobegoše im pred očima i onda se bezbrižno voze drumovima :isuse: kao i ona gde se keri i lokhart fino razgovaraju iako ona zna da je ovaj direktno kriv za ubistvo oca njenog deteta, mislim ovo kao da im je neko u subotu ujutro rekao da mora da gotovo za ponedeljak, a oni se veče pre toga ubili u kafanii meni se činilo kao kraj serije, ali naizgled glupava najava keri da će dati bebu ocu na čuvanje će joj omogućiti da opet bije bitke po bliskom istoku bez brige o tome da li dadilja mora da ide kući

Posted

Spomenuli su prajvat sektor™ u kom Sol sad radi, valjda treba da mislimo da mu je CIA ucinila uslugu otpustivsi ga posto sad mlati tu lovu i jede kroasane.

Posted (edited)
Na kraju prosle sezone, mnogi su mislili da je Brody postavio eksploziv jer je bio u njegovim kolima. Carrie mu je jedina verovala. I zato je mimo protokola ispitivala Jawadija, koji je mislio da oni u CIA vec znaju ko je to uradio, i bilo mu je cudno da krive Brodija, ali nikad nije rekao Carrie ko je bio njihov covek u CIA, ko je postavio eksploziv.A tacno je da je u pretprosloj sezoni bio neko ko je Abu Naziru dostavljao podatke. Tu se jedno vreme sumnjalo na jednog od operativaca (Danny Galvez), taj lik je bio lakse ranjen na kraju druge sezone i posle se vise nije pojavljivao. Drugi lik koji je meni (a verovatno i drugima) bio sumnjiv je David Estes, koji je bio u samom vrhu CIA, medjutim on je poginuo u eksploziji u zgradi CIA na kraju druge sezone. Vrlo je moguce da su Abu Nazirova krtica i covek koji je postavio eksploziv u zgradu CIA na kraju druge sezone dve sasvim razlicite osobe. Anyway, potraga za tim likom koji je postavio eksploziv je jedini loose end koji je ostao, i mozda jedini razlog zbog koga bi vredelo napraviti 4. sezonu, osim ako prica ne krene u nekom totalno drugom smeru sa bar 50% turnoverom glavnih i sporednih likova.
zar dzavadi nije rekao keri da je taj koji je postavio exploziv i dalje ziv, iako svi misle da je mrtav. cak se secam i jedne scene gde ona i kvin kopaju po fajlovima ko bi to mogao biti i tu se u kadru pojavljuje slika bivseg direktora (estes)... i posle toga NISTA. kao da su zaboravili na taj momenat. Edited by pp34
Posted
Spomenuli su prajvat sektor™ u kom Sol sad radi, valjda treba da mislimo da mu je CIA ucinila uslugu otpustivsi ga posto sad mlati tu lovu i jede kroasane.
Nemoj da siris dezinformacije :mad: Sol jede kroasane, samo zato jer nije bilo bageta da se kupi.
Posted

Мислим да принстонци који пишу сценарио нису ни сањали да ће серија да буде продужена за још једну сезону. Потпуни суноврат.

• 1 month later...
Posted

Šta je, bre, ovo? Šta se ovde koj kurac dešava? 'Ajde, i ne mora da mi smeta još jedan krug Kerinog ludila™, ali kakav je ovo zaplet sa Brodijem? I kakav je ovo tempo serije, kakvi su ovo dijalozi, čemu sve ovo? Da nisam toliko retardiran, već bih batalio, ima toliko drugih serija.O, da. Sa ove distance, Sleeper Cell je izmislio sve za Homeland, bez ograđivanja odlična serija, uprkos ponekoj mani tu i tamo. Čak i kad pričaju na "balkanskom" nije strašno. A pogotovo mentalna manipulacija i sloboda odlučivanja.

Lrd, vrijedi li ovo gledati? Kakva je treca sezona?

Pogledah tri epizode i ovo sve gore i gore. Najgora je treca gdje su i Keri I Brodi zatoceni svako u svom kutku svijetu, zatvor ih gusi i na kraju se predaju drogi/ljekovima... :lol::isuse:

Inace se nista bitno nije desilo.

Edit: Pogledah i cetvrtu epizodu i odoh spavati. Ovo je vrijedjanje teligencije. Koji cunning plan Sola i Keri...

Posted

Ma odgledaj do kraja sad...Poprave se do kraja...

Послато са U8815 користећи Тапаток 2