Jump to content
IGNORED

Homeland

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

Posted

dosta vise jeretici. sledeci je putin!

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

212

• Lrd

132

• MayDay

89

• Milosh76

88

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Upravo je izašao Webrip 12. epizode. Po komentarima, izgleda da je pravi. Stavila da se skida , pa ću videti o čemu je reč.

Posted

odgledah ovaj s04e12...

ovo je izgledalo kao KRAJ SERIJE, a ne serijala. bojim se da ova epizoda nece ici i sutra na TVu. ovo je verovatno snimljeno odavno dok nisu dobili i 4. serijal.

Posted

Jedino ako...

neko pogine ili Keri ili Brodi u svakom drugom slucaju serija moze da se nastavlja unedogled

Posted (edited)

Jel ono beše Homeland dobio i 4. sezonu?Ovo je meni delovalo kao kraj serije. Jedino

ako Brodi nije mrtav. Vešanje, može da se nekako lažira, valjda????

Edited by Arkadija
Posted (edited)

xaxaxaxa... al' to sam i ja pomislila, dok je onako napinjao vratne misisce, sve mislim, mora da ima neka fora da ako su ti ti misici narocito snazni, mozes da izbegnes neizbezno :-))

Edited by nezvanova
Posted

razocaravajuce finale

ne vidim zasto se serija ne bi nastavila bez brodija, ionako ga je bilo jako malo u ovoj sezoni

Posted

Deluje kao kraj serije, ali jeste bezveze za kraj sezone. A i cela sezona je bila mnjah.

Posted (edited)

Ma, ispraće se Brodijeva smrt kao i lažna zvezda na zidu. Džavadi je sakrio aduta nad svojim novim kontrolorom iz Istanbula.

Edited by Ajant23
Posted

Losa sezona, ali mozda ima nade za seriju, ako krenu nekim novim tokom, izbace masu likova i ubace nove. Mada je ovakav kraj sasvim OK i za kraj cele serije.

Posted

zasto svi odbacujete mogucnost brata blizanca ili klona <_<

Posted

Čekajte, pa ko je na kraju krtica? Ona prava, Abu Nazirova? Šta sam ja gledala ako mi je to promaklo?

Posted
Čekajte, pa ko je na kraju krtica? Ona prava, Abu Nazirova? Šta sam ja gledala ako mi je to promaklo?
Ja sam potpuno zaboravio taj podzaplet. Kako smo uopšte zaključili da postoji krtica? Zbog bombardovanja CIA beše?