Jump to content
IGNORED

Homeland

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

212

• Lrd

132

• MayDay

89

• Milosh76

88

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ух како несрећни Броди изгледа разваљен на крају 8-ме епизоде.

Posted

Videces kako ce za 2 nedelje da se pretvori u 1 Navy Seal. Zadnja epizoda je bila jedna od boljih. Mislim, plot je odavno otisao u 3 lepe, ako je tako onda bar udri neku dobru akciju.

Posted
Ima li nade za Homeland?
Zavisi sa koje strane gledaš. Sa jedne strane, ovo je klasični Perica u poslednje dve epizode, ali zato postoje dinamika i emotivni naboj. Fizički je nemoguće da ovo Vini gleda jer bi implodirao, ali ako si spreman da zažmuriš na Pericizme, onda je gledljivo.
Posted

Slazem se, odavno sam odustao od realnosti Homlenda, gledam iskljucivo kao strip i posalicu.Neko je lepo rekao da su trebalo da koriste foru THE WIRE i da svaka sezona bude posebna prica, onda bi i serija bila mnogo bolja, ovako je razvodnjavanje i "mali Perica" fazon.

Posted

Niko nije još uvek odgledao Brodija u Teheranu :oNisam ni ja :lolol:

Posted

Odgledao ja, nekako sve vise Homeland gledam po navici nego li zato sto je dobar.

Posted
Niko nije još uvek odgledao Brodija u Teheranu :oNisam ni ja :lolol:
Gledao ja, zato sam napisao onakav post gore. Kažem, Mali Perica u svom najboljem izdanju. :)
Posted

Ah, ja sam mislila da je to generalna opservaciija na seriju :D

Posted

To bi bilo to sto se mene tice, odgledacu jos posljednju epizodu ove sezone i :smoris:Sol je zajebo i Djeksa Telera :isuse:Fascinantno je zaista kako ti scenaristi svaku dobru ideju uspiju da useru i svaka serija prije ili kasnije postane govno koje vrijedja zdrav razum.

Posted

Ja imam samo jedno pitanje

ko je pustio ludu Keri da sama šetka Teheranom? Ma, ko ju je pustio da uopšte otputuje u Iran? Kad sam videla nju da je stigla :isuse: :isuse: :isuse:

Posted

Ovu seriju pod hitno treba privoditi konacnom kraju.