November 26, 201311 yr Plan u fazonu 'mali Perica se igra spijuna' :isuse:A tu je i Dejna za 1 dnevnu dozu patetike. Ovo je moj Homeland!
November 26, 201311 yr :lolol:kakav spektakl od epizode. ovo kao da su smislili, napisali i snimili tokom vikenda. Edited November 26, 201311 yr by malkin
November 26, 201311 yr Baš me razveselila ova epizoda.A s druge strane, možda je ta CIA stvarno gomila diletanata koji smišljaju planove, kao kojot da uhvati pticu trkačicu, i još su okruženi birokratama i kojekakvim šljamom, pa je još i dobro što nisu pobili pola planete.
November 26, 201311 yr A sta bi sa "lekom" koja unistava mozak, izaziva halucinacije i skida sa teskih i lakih droga? A tek obuka za 16 dana, izlazak iz sigurne kuce u sluzbenom vozilu koje nema GPS i ne moze da se prati, pa disa CIA mora da ceka na stepenicama i da pita "gde ste bili" :DI naravno Sol koji ne proverava ljubavnika svoje zene, makar formalno :DA plan je Edited November 26, 201311 yr by Milosh76
November 27, 201311 yr Serija je definitivno otisla u qratz. Zamisli ti da lik provali u kucu direktora CIA i postavi bugove za prisluskivanje, i onda oni tu stoje jedno nedelju dve dok on slucajno ne provali
December 2, 201311 yr Potpuno sam se ulenjila, mrzi me da gledam ako nema srpski prevod, a istog još uvek nema na pijaci.
December 4, 201311 yr Da. Jos su ostale "Big man i Tehran" i "The Star", jasno je da se Ben Aflek pojavljuje u toj 12.