Jump to content
IGNORED

Homeland

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

Posted

Plan u fazonu 'mali Perica se igra spijuna' :isuse:A tu je i Dejna za 1 dnevnu dozu patetike. Ovo je moj Homeland!

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

212

• Lrd

132

• MayDay

89

• Milosh76

88

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

:lolol:kakav spektakl od epizode. ovo kao da su smislili, napisali i snimili tokom vikenda.

Edited by malkin
Posted

Baš me razveselila ova epizoda.A s druge strane, možda je ta CIA stvarno gomila diletanata koji smišljaju planove, kao kojot da uhvati pticu trkačicu, i još su okruženi birokratama i kojekakvim šljamom, pa je još i dobro što nisu pobili pola planete.

Posted (edited)

A sta bi sa "lekom" koja unistava mozak, izaziva halucinacije i skida sa teskih i lakih droga? :lol: A tek obuka za 16 dana, izlazak iz sigurne kuce u sluzbenom vozilu koje nema GPS i ne moze da se prati, pa disa CIA mora da ceka na stepenicama i da pita "gde ste bili" :DI naravno Sol koji ne proverava ljubavnika svoje zene, makar formalno :DA plan je :Hail:

Edited by Milosh76
Posted

A dobro, do sada je sve bilo realno, al sad ga baš preteraše...

Posted

Serija je definitivno otisla u qratz. Zamisli ti da lik provali u kucu direktora CIA i postavi bugove za prisluskivanje, i onda oni tu stoje jedno nedelju dve dok on slucajno ne provali :isuse:

Posted

Perica se raspisao, drago mi je bar da ima stabilnu tezgu.

Posted

Много бре кукате, гледљиво је, макар прве четири епизоде треће сезоне.

Posted

Ova sinocnja je bila ok. Cim nema porodice sve postaje gledljivije.

Posted

Potpuno sam se ulenjila, mrzi me da gledam ako nema srpski prevod, a istog još uvek nema na pijaci.

Posted
Ova sinocnja je bila ok. Cim nema porodice sve postaje gledljivije.
+1
Posted

Sad bi bila fora da ga Ben Aflek izvuce na kraju.

Posted

Da. Jos su ostale "Big man i Tehran" i "The Star", jasno je da se Ben Aflek pojavljuje u toj 12.